Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka se smjena

Cvitanović na izlaznim vratima, otkrivamo s kim Dinamo pregovara!

07.09.2017.
u 12:56

Očito je da čelnici Dinama nisu zadovoljni reakcijom momčadi unatoč prednosti u prvenstvu

U kasne večernje sate u utorak gradom je prostrujala informacija da je Mario Cvitanović navodno na izlaznim vratima Dinama. Kao njegov nasljednik na klupi modre momčadi spominje se Goce Sedloski. Navodno je sve spremno za ovakav raspletu u siječnju, osim ako se prije ne dogodi neki kiks aktualnog trenera.

Bivši Dinamov stoper i makedonski reprezentativac nedavno je podnio ostavku na mjesto prvog trenera Vardara na kojoj je proveo dvije godine. Na odlazak s klupe makedonskog prvaka odlučio se nakon poraza od Kopenhagena i Škendije.

Prema informacijama iz kruga bliskog makedonskom stručnjaku, Goce Sedloski od ponedjeljka je u Zagrebu. Jučer se trebao vratiti u Skoplje, no povratak je odgodio za petak. Očito je da su u Dinamu uspostavili kontakt sa svojim bivšim igračem, iako se ne očekuje da će se promjena dogoditi u sljedećih nekoliko dana. Cvitanović je nakon ispadanja od Skenderbeua dobio još jednu šansu. No mnogo već govori i da su plavi u kontaktu sa Sedloskim.

S druge strane, Cvitanović je na klupi prve momčadi Dinama proveo nepuna dva mjeseca. Od mladog trenera Zdravko Mamić je očekivao da će uspostaviti red u momčad. Taj imidž Cvitanović je gradio kao mladi trener kroz Dinamov sustav, no nije uspio zaustaviti silaznu putanju momčadi, a sve je kulminiralo ispadanjem od albanskog Skenderbeua.

Očito je da čelnici Dinamu nisu zadovoljni reakcijom momčadi unatoč prednosti u prvenstvu i da se traže rješenja za povratak naslova prvaka i bolja izdanja u Europi sljedeće sezone. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije