Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport HNL

VIDEO Mamić se u pauzi između dva suđenja u Osijeku dobro zabavlja

Dinamov savjetnik je između dva ročišta na suđenju u Osijeku posjetio udrugu navijača u Jarmini
11. rujna 2017. u 22:36 8 komentara 2492 prikaza
Zdravko Mamić
Foto: Facebook

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić u ponedjeljak se pojavio pred sudom u Osijeku, ali policajci ga nisu pustili unutra. Naime, zabranjen mu je ulaz u sud.

Zdravko Mamić Udaljen sa suđenja Mamiću zabranjen ulaz u sudnicu: 'I slijep i gluh vidi da je to izmišljeni proces'

– Naravno da je to još jedno od kršenja mojih temeljnih ljudskih prava i prava na obranu. Najvažnije mi je da u dokaznom postupku dokažemo ono što vidi i slijep i gluh, da je to jedna montaža, izmišljeni proces i to je moja jedina želja i siguran sam u to - izjavio je Mamić i dodao:

- Ako se desi nešto drugo, jer sve je moguće u ovoj državi, onda budite sigurni da ću iskoristiti svoja prava od svih mogućih sudova, i hrvatskih i europskih, da ovo osporim jer to više nije normalno!

Dinamov savjetnik je između dva ročišta na suđenju u Osijeku posjetio udrugu navijača u Jarmini, pohvali se na svom Facebooku. U Jarmini je dočekan toplo, te se odlično zabavio.

- Između dva ročišta na suđenju u Osijeku bilo mi je zadovoljstvo posjetiti Dinamovu navijačku utvrdu u Jarmini - općini pored Vinkovaca u kojoj sva srca kucaju za naš klub! Njihov entuzijazam i gostoprimstvo razlog su zbog kojeg ću nastaviti borbu za čast našeg kluba i sve što sam do sada u njemu napravio na ponos navijača, te motiv zbog kojeg ću nastaviti dalje sa svojim radom! - napisao je Zdravko na Facebooku.

čeka se smjena Cvitanović na izlaznim vratima, otkrivamo s kim Dinamo pregovara! IGOR ŠTIMAC: Nije dobro da Modrić i Lovren uoči utakmice satima odgovaraju na pitanja o Mamiću Robert Prosinečki Čačićev nasljednik Prosinečki je idealan, ali nije poslušan i ne bi slao popis Mamiću na glancanje

 

Maja Milan
život na vagi
Kakva razlika! U showu je izgubila 41 kilogram, a evo kako sada izgleda: 'Nema više pekare'
Ivanić-Grad
Grad po svačijoj mjeri
Ivanić-Grad: Moderna sredina pogodna za svakoga
 • ilijan:

  Maminjo je legenda!

 • Avatar Medo
  Medo:

  Gospodine Mamić, Vi ili ste medicinski fenomen ili X man 😉

 • megatronman:

  Lažirao atentat. Uzeo mega dozu kokica. Nema boli. Nema straha. Sluznica se raspada (vidi nos).