Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISAO NA 3 GODINE

Dinamo doveo portugalskog veznjaka Goncala Santosa!

Gonçalo José Gonçalves Santos
GNK Dinamo
23.06.2014.
u 16:01

- Sretan sam što sam došao u Dinamo i jedva čekam upoznati nove suigrače te krenuti s treninzima – rekao je dobro raspoloženi Portugalac nakon potpisa trogodišnjeg ugovora.

Portugalski vezni igrač Gonçalo José Gonçalves Santos novi je igrač Dinama! 27-godišnjak u Maksimir dolazi iz GD Estorila, a s hrvatskim prvakom potpisao je ugovor na tri godine.

- Sretan sam što sam došao u Dinamo i jedva čekam upoznati nove suigrače te krenuti s treninzima – rekao je dobro raspoloženi Portugalac nakon potpisa ugovora pa nastavio: - O Dinamu i Zagrebu sam čuo sam najbolje, a znam da ima nekoliko Portugalaca ovdje tako da ću se brzo prilagoditi. U Estorilu sam proveo tri krasne godine, napravili smo odlične rezultate, ali Dinamo je ipak veliki korak prema naprijed i nisam niti malo razmišljao kada sam dobio ponudu. Znam da je klub već dugo godina prvak Hrvatske i da redovito igra europska natjecanja tako da se veselim što ću biti dio toga.

Gonçalo je seniorsku karijeru počeo u Academici, a nakon nekoliko posudbi u ljeto 2011. odlazi u Estoril s kojim bilježi sjajne rezultate. Prvo pomaže klubu u osvajanju druge lige, a potom nakon fantastične sezone u društvu najboljih portugalskih klubova i osvajanja petog mjesta igra Europsku ligu. Prošla sezona bila je također odlična pa je tako Estoril osim europskog nastupa u prvenstvu osvojio izvrsno četvrto mjesto; iza velikog trojca Benfice, Sportinga i Porta. Novi veznjak Modrih u odlične tri sezone u Estorilu bio je standardni igrač i odigrao ukupno 107 utakmica te zabio dva pogotka.

- Gonçalo je tip veznog igrača kojeg smo tražili i jako smo zadovoljni što smo zaključili ovaj posao i doveli ga. Radi se o zadnjem veznom koji puno sudjeluje u igri, razigrava momčad, čita igru protivnika i osvaja puno lopti, ali nije onaj "klasični zadnji vezni" kakvog većina zamisli kada se kaže da netko igra tu poziciju. Zna i želi igrati i sigurni smo da će našoj igri donijeti mnogo dobroga – rekao je trener Zoran Mamić pa dodao: - Posebno smo sretni što su pripreme tek počele i brzo će se uključiti u rad s momčadi te se početi uigravati.

Novi igrač Dinama odmah će se priključiti momčadi i pridružiti suigračima u radu.

>> 'Dobili smo najtežeg mogućeg protivnika'

Komentara 2

GI
gismund
07:52 24.06.2014.

kvalitetnog golmana nabavite pod hitno jer bez toga nema rezultata u europi...

PA
pappmisi
09:50 24.06.2014.

Zelim sve najbolje mom DINAMU , ali me brine , Puno je Portugalaca u momcadi, oni su kao crnogorci jedan do dva najvise u momcadi, i Madjarski Videoton je platio za puno Portugalaca u momcadi tamo je i trener Portugalacaa i totalni fijasko posle prvih uspeha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije