Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Streljaštvo

Cerngoraz dobro krenuo na Svjetskom prvenstvu u Lonatu

03.07.2019.
u 13:21

Strijelci u gađanju letećih meta imaju još samo jedno slobodno mjesto u Tokiju jer se Josip Glasnović, olimpijski prvak iz Rija, već kvalificirao

Giovanni Cernogoraz, olimpijski prvak iz Londona 2012., sjajno je odradio prvi dan Svjetskog prvenstva u gađanju letećih meta.

Na streljani u talijanskom gradiću Lonato del Garda trenutačno je prvi s maksimalnih 50 pogodaka nakon dvije serije.

1/7

Giovanniju je potrebna medalja kako bi izborio sudjelovanje na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

Strijelci u gađanju letećih meta imaju još samo jedno slobodno mjesto u Tokiju jer se Josip Glasnović, olimpijski prvak iz Rija, već kvalificirao.

Na mjesto u Tokiju “puca” i Anton Glasnović koji je u prvoj seriji imao 24 pogotka i trenutačno je na 27. mjestu.

No do finala ima još puno serija tako da se redoslijed na vrhu vrlo brzo može promijeniti. Hrvatska na SP-u može i do ekipne medalje jer uz Giovannija nastupaju braća Glasnović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije