Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU TO TREBALO

Brutalno htio poniziti Modrića! Na njegovu žalost, brzo su stigle žestoke uvrede

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
02.03.2020.
u 09:15

Modrić je te godine s Realom osvojio Ligu prvaka, a Hrvatsku je vodio do srebra na Svjetskom prvenstvu gdje je proglašen i najboljim igračem turnira

Nogometna zajednica na društvenim mrežama jedna je od najaktivnijih, a posebno na Twitteru gdje je ovih dana jedan tvit o našem kapetanu Luki Modriću izazvao lančanu reakciju. 

Korisnik kojeg prati više od 15 tisuća ljudi, a koji navija za Liverpool, upitao je kratko pitanje s ciljem ponižavanja igrača Real Madrida. 

– Kako je j***no Luka Modrić osvojio Ballon D'or? – stoji u tvitu, a objava je podijeljena više od 500 puta, lajkana više od sedam tisuća puta, a prikupila je oko 200 komentara.  

I dok su neki poručili kako se oni to također pitaju te dodaju kako se radilo o namještaljci i zakulisnim igrama, veći broj stao je u obranu Hrvata. Pojedinci su prilično oštro odgovorili tako da ni žestoke uvrede nisu izostale. 

Ovo su samo neki od komentara.

– Pogledaj nastup Hrvatske na Svjetskom prvenstvu i sve će ti biti jasno.

– Jer je mađioničar na sredini terena. Radi ono u čemu je najbolji već cijelo desetljeće.

– Naravno da ne znaš kada si jučer krenuo pratiti nogomet. Nije sve u statistici.

>>> Pogledajte put Luke Modrića do Zlatne lopte

– Isto kao što je i tvoj Van Dijk mogao osvojiti ove godine. 

– Osvojio je Ligu prvaka i srebro na SP-u. Nosio je igru Reala i Hrvatske. 

– Ti si idiot. Bio je najbolji igrač Svjetskog prvenstva i najbolji veznjak Lige prvaka. Sjajna godina, a Messi i Cristiano Ronaldo su podbacili.

– Zašto si zavidan? Čovjek je bio maestralan cijelu sezonu. 

Jasno je kako je prekid dominacije Messija i Ronalda i danas zanimljiva tema, ali vidimo i kako je veliki broj onih koji smatraju da je Modrić 2018. godine zasluženo osvojio Zlatnu loptu

Podsjetimo, Modrić je te godine s Realom osvojio Ligu prvaka, a Hrvatsku je vodio do srebra na Svjetskom prvenstvu gdje je proglašen i najboljim igračem turnira

>>> Pogledajte kamp vatrenih na EURU 2020. godine

Komentara 30

NE
Nemojtako
10:11 02.03.2020.

VL nam sve češće kao stručnjake pokušava podmetnut neke anonimce s Twittera. Ja misli da je Messi pokušao ponizit LUku, ako ne on onda barem neki nogometni stručnjak. Kad ono neki pijandura iz Liverpoola koji eto tvita da bi VL napavio vijest u nedostatku ideja vlastitih novinara.

HR
hrvat123
09:31 02.03.2020.

mogu oni pisat kaj god oceju ali Luka je doveo Hrvatsku do Srebra i sa Realom osvojio ne samo Spanjolsku nego i cijeli svijet i kad ce ti razni luzeri osvojit ili stvorit samo nekaj od toga onda mogu govorit a ovako niko ozbiljan ih ne uzima za nesto vrijedno jer puni su jala i zavisti

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
10:43 02.03.2020.

Nije ni meni trebalo ovo čitat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije