Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez Mandže

Bologna napokon uspjela zaustaviti Juventusov veliki niz

Juventus
Reuters/PIXSELL
19.02.2016.
u 22:57

U francuskoj ligi odigran je jedan susret, Bordeaux i Nica odigrali su 0:0, a istim rezultatom završio je ogled Frankfurta i HSV-a u njemačkom prvenstvu

Bologna je u 26. kolu talijanskog prvenstva uspjela prekinuti Juventusov niz od 15 pobjeda i odigrati s aktualnim prvakom 0:0. Bila je to čvrsta utakmica u kojoj su gosti dominirali, ali domaćin se uspješno branio i na kraju osvojio bod.

Trener stare dame Massimiliano Allegri uoči ove utakmice upozoravao je na njezinu važnost jer se, kako je sam rekao, na takvim utakmicama dobiva prvenstvo, ali njegova momčad nije uspjela pronaći put do mreže.

I jednoj i drugoj momčadi ovo je četvrti remi u sezoni, ali Juventus ima znatno više pobjeda pa se s 58 bodova nalazi na prvom mjestu. Međutim, već ovog vikenda Napoli, koji ima dva boda manje, bi se mogao vratiti na čelo ljestvice. Bologna se nalazi na desetom mjestu, ima 34 boda.

Juventus mora što prije zaboraviti ovaj susret i okrenuti se Ligi prvaka, jer ga već u utorak očekuje težak susret s Bayernom. Mario Mandžukić zbog ozljede nije konkurirao za sastav, ali je trener Allegri već najavio da bi se u subotu trebao vratiti treninzima te da će biti sprema za okršaj s bivšim klubom.

U francuskoj ligi odigran je jedan susret, Bordeaux i Nica odigrali su 0:0, a istim rezultatom završio je ogled Frankfurta i HSV-a u njemačkom prvenstvu. Jedine golove večeras u ligama petice vidjeli su Španjolci, Levante je pobijedio Getafe sa 3:0.

>>

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije