Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŽE POBJEDE

Boljeg nisu mogli dobiti: Društvene mreže preplavile 'ljubavne poruke' Biliću

Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
1/2
26.02.2020.
u 09:35

U utorak je s dnevnoga reda skinut i Preston (2:0), što želi reći da je West Bromwich Albion ostvario i petu pobjedu u posljednjih šest ogleda

Baš kao što je nekoć Janica Kostelić rješavala vrata na slalomskim utrkama, tako danas Slaven Bilić rješava rivale u Championshipu.

U utorak je s dnevnoga reda skinut i Preston (2:0), što želi reći da je West Bromwich Albion ostvario i petu pobjedu u posljednjih šest ogleda.

Bilićeva momčad tim je trijumfom pobjegla drugoplasiranom Leedsu na sedam bodova, trećeplasiranom Nottinghamu na deset, pa i ne čudi toliko što je navijače uhvatila euforija. Premier liga sada je doista nadohvat ruke, a s njom i elitni nogomet koji uz sebe nosi puste milijune.

No nisu samo pobjede ono zbog čega danas tisuće slave Hrvata. Bilić se može pohvaliti i time da mu momčad igra izuzetno atraktivno, pa tako vrijedi naglasiti i da je West Bromwich jedina momčad koja je zasad zabila preko 60 pogodaka (64), dok je još jedino Brentford mrežu tresao preko 50 puta (57). 

West Bromwich doista igra na ponos svojih štovatelja, što Bilića, od milja sada nazvanim Super Slav, čini herojem kojemu se brojni ne srame nadiviti na društvenim mrežama. 

Izdvojit ćemo tek neke od 'ljubavnih poruka' koje su mu ostavljene nakon pobjede u koju je svoj trud utkao i Filip Krovinović:

Komentara 3

KA
kajinx
13:46 26.02.2020.

Bravo Slaven! Sretno dalje! Tvoja upornost, pored znanja, je zadivljujuća!

21
215794
23:28 26.02.2020.

Koliko god dobivm minusa mislim vidim da sm u pravu. Uvjek sam i uvjek imam lijepe rojeci povjerenje u Slavena Igora Samira Toplaka Bjelicu Zorana m jedino onog Bajernovog bivseg nemogu prozvakati zbog kojeg sam primio uvreda i uvreda Slavene zelim ti srecu sve svjeta a onom W Hamsu d konacno ispadne iz premijer (Malo sam pripit ali imam osjecaj da govorim iz srca)

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
09:49 26.02.2020.

Do prvog poraza a onda kreće hračkanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije