Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER OSIJEKA

Bjelica kritizirao Dalićeve postupke: 'Izbornik je poslao krivu poruku'

Nenad Bjelica
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/7
14.11.2020.
u 23:21

- Kod 2:0 očekuješ da uđe centralna špica, no valjda izbornik zna zašto umjesto Budimira nije uveo Petkovića - rekao je trener Osijeka

Trener Osijeka Nenad Bjelica prokomentirao je poraz Hrvatske od Švedske (2:1) u Ligi nacija. Dotaknuo se odluka izbornika Zlatka Dalića.

- Izbornik je igračima poslao krivu poruku prije utakmice, trebao je izričito reći da se treba igrati na pobjedu, a ne kao što je on rekao da neće igrati na remi. Time je odmah igračima u glavu stavio razmišljanje o remiju, a baš tako naši su i igrali od prve minute. Kod 2:0 očekuješ da uđe centralna špica, no valjda izbornik zna zašto umjesto Budimira nije uveo Petkovića - rekao je trener Osijeka za Novu TV i dodao:

- Treba biti iskren i reći da je Hrvatska igrala loše, da je pobjeda Šveđana zaslužena, a mogla je biti i uvjerljiva.

Bjelica je naveo nekoliko detalja.

- Kod gola za 1:0 Kovačić je jako loše stajao, njegov igrač Kuleševski je stajao 8 metara od njega, to je taktički nedopustivo. No, nakon svega treba ovih 2:1 gledati kao pozitivan rezultat, jer i dalje odlučujemo sami o ostanku u Ligi nacija, a to je najvažnije uoči zadnjeg kola.

Bjelica je za kraj kritizirao ritam utakmica koji čeka igrače.

- Ovaj ritam tri utakmice u šest dana nije normalan, to je zaista nepotrebno, jer ljudsko tijelo ima granice.. Ne razumijem ove prijateljske utakmice, poput naše s Turskom, pa kome to treba.

Ključne riječi

Komentara 4

RO
rokoxy1
13:13 15.11.2020.

Moram reci da me Dalic sve vise podsjeca na Cacica , sa strane kao da nemoze uticati na utakmicu, trebao je vec davno umjesto krvate uzeti Posao u ruke, Sad imam osijecaj da nas svi pobijeduju , i izgleda kao dabi se mi trebali priviknut na tu novu situaciju. Corona ima i kod drugih.

DM
drazen.muhvic
07:36 15.11.2020.

Meni isto nije jasno zašto žene rade u npr. tekstilnoj tvornici po 8 sati 6 dana u tjednu i k tome su na maksimalnoj normi. Ili bilo koji drugi radnici na teškim svakodnevnim poslovima? I još rade za crkavicu. Ove preplaćene cvilidrete jedino što u životu znadu raditi je gurati napuhanu kožnu mješinu po livadi i još im je i to teško? Pa jesu li čuli za NBA i njihov ritam utakmica? I to u igri koja je fizički i intelektualno puno zahtjevnija od nogoloptanja...

NE
Nemanadimak
09:01 15.11.2020.

Pa dobro je i rekao Bjelica. Za ovakve utakmice bi morali kosirtiti mlade jos neafirmirane igrace koji bi sa gustom uzeli hrvatski dres. Bezveze je Luku cimati na ovakve utakmice a u HNL-u imamo na tisuce novih Modrica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije