Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TRENER GA VRATIO

Bivši hajdukovac vraćen u momčad Zrinjskog, ispričao se i platio kaznu

Mostar: Slavlje igrača Zrinjskog nakon čudesne pobjede protiv AZ Alkmaara u Konferencijskoj ligi
Denis Kapetanović /PIXSELL
10.12.2023.
u 14:41

"Zvonimir Kožulj je opet priključen radu s prvom momčadi nakon što je od 27. listopada zbog kršenja disciplinskog pravilnika trenirao odvojeno od ostatka momčadi", naveli su iz Hrvatkog športskog kluba Zrinjskog iz Mostara.

Nekadašnji Hajdukov igrač Zvonimir Kožulj ponovno se priključio treninzima s prvim timom mostarskog Zrinjskog nakon što ga je iz sastava odstranio bivši trener bosanskohercegovačkog prvaka Krunoslav Rendulić. 

"Zvonimir Kožulj je opet priključen radu s prvom momčadi nakon što je od 27. listopada zbog kršenja disciplinskog pravilnika trenirao odvojeno od ostatka momčadi", naveli su iz Hrvatkog športskog kluba Zrinjskog iz Mostara. 

Kožulj (30) je nezadovoljan minutažom koju je dobivao kod Rendulića odbio dolaziti na treninge prvog tima, te je nakon izvjesnog vremena ponovno počeo vježbati s momčadi juniora. Nakon odlaska hrvatskog stručnjaka s klupe bosanskohercegovačkog prvaka prvi trener postao je Mario Ivanković na čiji se nagovor Zvonimir Kožulj ovoga ljeta priključio Zrinjskog. Nakon razgovora sa stručnim stožerom Kožulj se ispričao a uprava kluba je donijela odluku da se vrati treninzima te financijski kazni sukladno stegovnom pravilniku kluba. 

Zvonimir Kožulj potpisan je ugovor sa Zrinjskim do 2025. godine. On je u prvome kolu Konferencijske lige bio heroj susreta s AZ Alkmaarom nakon što je Zrinjski napravio preokret s 0-3 na poluvremenu na 4-3. 

Potekao je u mostarskom Zrinjskom. U Hajduk je stigao 2016. iz ekipe Širokog. Na Poljudu se zadržao dvije sezone, nakon čega je igrao za momčadi u Poljskoj i Turskoj, te je nakon ozljede došao u Mostar kao slobodan igrač. 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije