Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodni nogomet

Bitka za Englesku – sve trenerske zvijezde i dalje u igri

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
22.10.2016.
u 23:22

iko Kranjčar na treningu se ozlijedio, sumnja se na puknuće prednjih križnih ligamenata, ali pravo stanje pokazat će pregledi, no sigurno ga neće biti u nedjelju u susretu Celtica i Rangersa

Pep Guardiola rado se iz “svoje” Barcelone vratio u svoj novi dom, u Manchester. Od svog nekadašnjeg kluba Barcelone “popio” je porciju u Ligi prvaka i sigurno se puno bolje osjeća u Engleskoj u kojoj s Manchester Cityjem drži prvo mjesto. Privremeno će ga zacijelo izgubiti danas s obzirom na to da City tek u nedjelju igra sa Southamptonom.

Netko od njegovih kolega, trenerskih zvijezda koje su na Otoku, mogao bi na sam vrh, prije svega Wenger s Arsenalom koji čeka Middlesbrough, blizu je Pochettinov Tottenham koji ide Bournemouthu, a i Klopp s Liverpoolom protiv WBA čeka u “busiji” na grešku suparnika.

Od tih trenerskih zvijezda najteže je Mourinhu koji u nedjelju ide Conteovu Chelseaju, a Jose bi opasno “zapeo” novim porazom. Slaven Bilić ove se godine ne bori za vrh, protiv Sunderlanda koji u dosadašnjih osam kola ima dva remija i šest poraza približio bi se sredini.

Niko Kranjčar na treningu se ozlijedio, sumnja se na puknuće prednjih križnih ligamenata, ali pravo stanje pokazat će pregledi, no sigurno ga neće biti u nedjelju u susretu Celtica i Rangersa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije