Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA ŽivoTNA PRIČA

Bio je beskućnik, prosjak i teški ovisnik, a pogledajte ga danas!

Delonte West
Twitter
20.01.2021.
u 14:29

"Dame i gospodo, predstavljam vam Delontea Westa. Čeka nas još dugačak, dugačak put, ali je napravio prve korake i podijelio ih sa svima vama za vašu ljubav i podršku", poručio je nedavno Cuban uz fotografiju na kojoj s Westom jaše konje.

Iza bivše NBA zvijezde Delontea Westa (37) tužna je priča jer je nakon sportske karijere propao i završio kao beskućnik i ovisnik.

Ovaj bivši NBA košarkaš svojedobno je snimljen u Dallasu kako doslovno prosi na ulici za hranu. Riječ je o čovjeku s impresivnom košarkaškom karijerom iza sebe, igrao je u Bostonu, Dallasu i Clevelandu, gdje je bio suigrač LeBronu Jamesu. U karijeri je zaradio 16 milijuna dolara.

No, nesretnom Westu dijagnosticiran je bipolarni poremećaj, odao se porocima, spiskao novac i život mu se sasvim raspao. Bio je beskućnik i ovisnik o drogama. U siječnju je snimljen kako sudjeluje u uličnoj tučnjavi, a kada ga je jedan navijač pitao je li on bivša NBA zvijezda, West je odgovorio: – Više nisam u tom životu.

Srećom, stvari su krenule nabolje jer je za ovu tužnu priču čuo Mark Cuban, vlasnik Dallasa i nekadašnji Westov šef. Cuban ga je doslovno pronašao na ulici, smjestio u hotel te ga nagovorio da se prijavi u kliniku za liječenje ovisnosti na Floridi.

West se na kraju zaposlio u toj klinici i danas izgleda puno bolje.

"Dame i gospodo, predstavljam vam Delontea Westa. Čeka nas još dugačak, dugačak put, ali je napravio prve korake i podijelio ih sa svima vama za vašu ljubav i podršku", poručio je nedavno Cuban uz fotografiju na kojoj s Westom jaše konje.

A američki novinar Shams Charania otkrio je da je vlasnik Dallasa spojio Westa s njegovom majkom te da su u stalnom kontaktu. Obitelj je ranije dignula ruke od bivšeg košarkaša zbog toga što je bio narkoman.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
17:09 20.01.2021.

Amerikanci su za nas mačji kašalj , koliko je kod nas bilo beskućnika i sirotinje , a danas voze Mercedese i žive u vilama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije