Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CONOR U ELEMENTU

Bezobrazni Irac prešao granicu: Dotaknuo se petogodišnje kćeri svog protivnika!

UFC 264 - Poirier vs McGregor - Las Vegas
PX Images/ABACA/PIXSELL
14.07.2021.
u 15:30

Tijekom svog klasičnog "ludila" na Twitteru, prilikom kojeg u malo vremena objavi podosta tweetova, moglo se pronaći svega.

Conor McGregor nikako ne može preboljeti poraz od Dustina Poiriera na UFC 264 pa je nastavio prelaziti granice, dok nije i sam shvatio da mora stati. Naime, dotaknuo se petogodišnje kćerkice svog protivnika...

Tijekom svog klasičnog "ludila" na Twitteru, prilikom kojeg u malo vremena objavi podosta tweetova, moglo se pronaći svega. Od raznih uvreda do tvrdnji da se je opasan i da ga se treba čuvati. A onda je objavio tweet s fotografijom na kojoj su Poirier i kći pa napisao "gonezo".

Luca Fury, inače MMA analitičar, tvrdi da se radi o slengu koji znači u doslovnom prijevodu "nestala". Odnosno, koristi se kao opis onih koji su nestali. Manjina će reći da se radi o osobi koja previše pije i tulumari.

Nebitno, McGregor je shvatio da pretjeruje u obrisao je spornu objavu te se nakon toga o njoj nije oglasio.

 

 

 

Zajednica obožavatelja još ga žešće kritizira nakon toga, a kolege borci, kao i oni bivši, tvrde da se radi o frustracijama jer više ne može što je mogao. No, naglašavaju, bilo bi lijepo da zadrži dostojanstvo...

Možda je nakon svih onih uvreda na račun oca Khabiba Nurmagomedova, na račun muslimana, na račun Poirierove supruge... ono ionako iščeznulo odavno.

Komentara 2

ZI
zimerman
05:25 15.07.2021.

Ne volim Mc Gregora , do sada mu je ovo radilo privlačio je pažnju sa prljavim riječima i uspio se obogatiti. Ali sto se tiče podmuklog Khabiba ,lažnog proroka Muhameda i muslimana 100% je u pravu za svaku riječ kojuju je rekao . Kao osoba Khabib je gori od svakog UFC borca koji postoji .

ZB
Zlatan.balkanac
13:06 16.07.2021.

Izgubio je prvu rundu Lom noge ga samo spasio od nokauta.. A napukla mu noga kad ga lupio u lakat pogledajte snimku par sekundi prije loma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije