Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVILI SE NA FACEBOOKU

Bad Blue Boysi ismijali Mamićeve tvrdnje, pogledajte reakcije na njegovu presicu

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
16.03.2021.
u 16:56

- Ja sam jedan od osnivača BBB-a. Jedan od vođa. Pojavljivao sam se u najvećim krizama Dinama - rekao je u utorak Mamić

Zdravko Mamić održao je u utorak žestoku konferenciju za medije tek što je i pravomoćno osuđen na zatvorsku kaznu od šest i pol godina zbog izvlačenja najmanje 116 milijuna kuna iz Dinama.

Govorio je o nizu tema, između ostaloga rekao i da je bio jedan od osnivača Bad Blue Boysa, jedan od vođa, pa kazao da je svojom voljom otišao iz Dinama 1994. jer mu navodno nisu dali da pusti himnu Dinama.

Ipak, navijače svojim izjavama nije impresionirao, a pojedini su i ismijali tvrdnju da je osnivao tu grupu sredinom osamdesetih godina.

Na stranici Bad Blue Boys dočekao ga je kratak komentar "kme", a identična tri slova su u svoj status upisali i administratori Udruge Dinamo to smo mi.

Doduše, taj komentar je začinjen i trominutnim videom u kojem su administratori stranice pomoću aplikacije Mamića predstavili kao klauna.

- Bio sam na stadionu kada su tisuće grla vikali 'Građanski, Građanski!' Navijači su htjeli Građanski. Onda je nastao HAŠK Građanski. Pa je Tuđman dao ime Croatia da se promiče slava naše države. Ali ja sam uvijek slušao navijače pa sam tada stvorio jednu ugodnu klimu, uz pomoć Canjuge, predsjednika kluba i dogovorili smo se da ćemo ići u povratak imena Dinamo.

Canjuga i ja smo vratili ime Dinamo. Samo formalno je Zeko to objavio navijačima. Prava istina je da je povratak Dinama isključivo napravio Zdravko Mamić i odradio formalno Canjuga. 

- Ja sam se drznuo sa skupinom BBB-a i podigao spomenik  Dinamovim navijačima poginulim u Domovinskom ratu. Ja sam jedan od osnivača BBB-a. Jedan od vođa. Pojavljivao sam se u najvećim krizama Dinama. Sam sam otišao iz Dinama 1994. svojom voljom jer mi nisu dali da pustim himnu Dinama. Doušnici su to dojavili Ćiri, on Tuđmanu i to je bilo spriječeno. A ja sam tada bio suvlasnik kluba. Zajedno s Ćirom - rekao je tijekom dvosatne konferencije Mamić.

Komentara 16

FR
Franko777
22:55 16.03.2021.

Dinamo preuzimaju Pripuzi i drustvo koji na tome rade godinama. Sad ce te dobiti pravu praonicu. Plakat ce te za Mamicem.....

DU
Deleted user
06:44 17.03.2021.

Da nije Mamića, Dinamo bi bio Hajduk. Kao i u sudačkoj organizciji, Osijek vlada i biti će prvak. Zato je i suđenje prebačeno u Osijek.

IS
istina00
10:15 17.03.2021.

ne znam jel mamić krao (našem "pravosuđu" nimalo ne vjerujem), ali činjenica je da je mamić od dinama stvorio mega uspješan projekt koji izaziva divljenje u cijeloj regiji jer dinamo nema bogatih sponzora, nema lovatora koji daju desetke milijuna eur svake godine,a dinamo ipak igra europu svake godine i sve je uspješniji u tome! To naravno jalnušima ne odgovara i žele uništiti uspješan model i srozati ga na razinu hajduka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije