Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRANI NOGOMET

Atleticu samo bod protiv Getafea, Elche nakon 20 kola upisao pobjedu

LaLiga - Atletico Madrid v Getafe
JUAN MEDINA/REUTERS
04.02.2023.
u 21:23

Nakon petog remija Atletico Madrid zauzima četvrto mjesto s 35 bodova, a Getafe je nakon petog vezanog susreta bez pobjede na pretposljednjoj 19. poziciji s 18 bodova. Hrvatski vratar Ivo Grbić ostao je na klupi za pričuve Atletica.

Nogometaši Atletico Madrida i Getafea odigrali su večeras neriješeno 1-1, u utakmici 20. kola španjolske Primere na Wandi Metropolitano.

Angel Correa postigao je vodeći pogodak za Atlético u 60. minuti, no gosti su došli do boda golom Enesa Unala u 83. minuti iz jedanaesterca. Nakon petog remija Atletico Madrid zauzima četvrto mjesto s 35 bodova, a Getafe je nakon petog vezanog susreta bez pobjede na pretposljednjoj 19. poziciji s 18 bodova. Hrvatski vratar Ivo Grbić ostao je na klupi za pričuve Atletica.

Nogometaši Elchea pobijedili su večeras na svom terenu ekipu Villarreala s 3-1 u utakmici 20. kola španjolske Primere. Domaći su poveli već u trećoj minuti, a strijelac je bio Pere Milla, a u 22. minuti Gerard Moreno poravnava rezultat. Milla postiže svoj drugi pogodak na utakmici u trećoj minuti nadoknade vremena iz jedanaesterca, a 30-godišnji napadač bio je precizan u 52. minuti s bijele točke za prvu ovosezonsku pobjedu Elchea u Primeri.

Villarreal je nakon drugog uzastopnog poraza na petom mjestu s 31 bodom, dok je Elche na posljednjem 20. mjestu sa samo devet bodova.

Roma - Empoli 2-0

Nogometaši Rome bodovno su se poravnali s drugim Interom na ljestvici talijanskog prvenstva sigurnom 2-0 (2-0) domaćom pobjedom protiv Empolija u susretu 21. kola Serie A.

Rimljani su sve riješili u samom otvaranju dvoboja, kada su Ibanez (2) i Abraham (6) udarcima glavom nakon ubačaja iz kuta Dybale pogađali mrežu gostiju.

Treća Roma sada ima 40 bodova, ako id rugi Inter, dva više od Lazija, Atalante i Milana, ali čak 13 manje od vodećeg Napolija.

Marko Pjaca igrao je od 82. minute zaEmpoli koji je 10. sa 26 bodova.

Newcastle - West Ham 1-1

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa engleskog nogometnog prvenstva Newcastle United i West Ham United su igrali 1-1 (1-1).

Favorizirani domaćini poveli su nakon brze okomite akcije preko Wilsona (3) na samom startu dvoboja, a poravnao je Paqueta (32).

Ovaj remi mnogo više odgovara West Hamu koji se bori za ostanak i sada je sa 19 na 16. mjestu, bod manje imaju 17. Leeds i 18. Everton, a dva manje 19. Bournemouth. Newcastle je, pak, u borbi za Ligu prvaka pa mu ovaj bod mnogo manje znači, sada je četvrti sa 40 bodova, dva manje od trećeg Manchester Uniteda, a četiri više od petog Tottenhama.

N vrhu je Arsenal, koji je ranije u sobutu izgubio sa 0-1 od Evertona, sa 50 bodova, pet manje ima drugi Manchester City.

Borussia Mönchengladbach - Schalke 0-0

U zadnjem subotnjem dvoboju 19. kola Bundeslige Borussia Mönchengladbach i Schalke su odigrali bez golova 0-0. 

Borussia Mönchengladbach je osma s 26 bodova, a Schalke je ostao zadnji sa svega 11 bodova. Ovo je bila treća utakmica od ukupno četiri u 20023. godini u kojoj klub iz Gelsenkirchena nije zabio gol.

U nedjelju igraju Stuttgart - Werder Bremen i Wolfsburg - Bayern München.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije