Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAZ NA MAKSIMIRU

ANKETA Tko je vaš favorit u derbiju Dinama i Rijeke?

Rijeka i Dinamo remizirali na Rujevici
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/7
25.02.2024.
u 14:24

Dinamo sada ima priliku doći na uzlaznu putanju i konačno krenuti po obranu naslova. Rijeka s druge strane može pobjeći Hajduku na četiri boda razlike i ostaviti Dinamo na teško nadoknadivih, devet bodova zaostatka

Dinamo i Rijeka susreću se u derbiju 24. kola Hrvatske nogometne lige. Rijeka u utakmicu ulazi kao vodeća momčad prvenstva s 50 bodova. Domaćini su trećeplasirani sa šest bodova manje od Rijeke i pet manje od Hajduka.

Dinamo u utakmicu ulazi kao favorit za osvajanje naslova prvaka s koeficijentom 2.50, dok je Rijeka iduća po redu s koeficijentom 2.70. Kladionice im daju prednost u današnjem susretu. Slažete li se s njima ili smatrate da Rijeka može doći do nove velike pobjede?

Plavi su u četvrtak uspješno izbacili Real Betis iz Konferencijske lige i nastojat će dodatno samopouzdanje iskoristiti da premoste veliku domaću prepreku. Rijeka je nanizala pobjede u posljednjih šest kola, a proljetni dio sezone započela je slavljem protiv Hajduka na Poljudu.

VEZANI ČLANCI:

Bijeli su u subotu napravili još jedan kiks podjelom bodova na gostovanju kod Varaždina. Dinamo sada ima priliku doći na uzlaznu putanju i konačno krenuti po obranu naslova. Rijeka s druge strane može pobjeći Hajduku na četiri boda razlike i ostaviti Dinamo na teško nadoknadivih, devet bodova zaostatka.

VIDEO Bivši nogometaš Bayerna i Dinama o senzacionalnom podvigu Dinama i najavljuje utakmicu svih utakmica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije