Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ SE VODE RASPRAVE

ANKETA Recite nam što mislite, je li Hajduku poklonjen prvi penal protiv Istre?

Hajduk i Istra susreli se u 35. kolu 1. HNL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/9
Autori: Vecernji.hr, Hina
14.05.2022.
u 21:45

Neopterećeni gosti iz Pule poveli su preko Mahmouda Abdallahija (15), ali Hajduk je preokrenuo s dva gola Marka Livaje (45+2-11m, 51-11m) iz kaznenih udaraca, da bi konačni rezultat postavio Filip Krovinović (53)

Nogometaši Hajduka zadržali su izglede za osvajanje naslova prvaka Hrvatske, prvog nakon 2005. godine, 3-1 (1-1) domaćom pobjedom protiv Istre 1961 u susretu pretposljednjeg, 35. kola.

Neopterećeni gosti iz Pule poveli su preko Mahmouda Abdallahija (15), ali Hajduk je preokrenuo s dva gola Marka Livaje (45+2-11m, 51-11m) iz kaznenih udaraca, da bi konačni rezultat postavio Filip Krovinović (53).

U samoj završnici prvog poluvremena sve se promijenilo, sudac Lovrić je nakon više od pet minuta konzultacija s VAR-om i pregledavanja snimke ustanovio kako je "sendvič" u kojemu se našao Ljubičić između gostujućeg vratara Majkića i stopera Perkovića na rubu peterca podložan najstožoj kazni, a siguran izvođač bio je najbolji strijelac prvenstva Livaja. Samo dvije minute potom Lovrić je i isključio Mahmouda dodijelivši mu drugi žuti karton jer je procijenio kako je s leđa startao na Lovrencsicsa iako je dojam kako se Mađar u redovima Hajduka sam ozlijedio.

>> Modrićeve tri asistencije:

 

 

Ključne riječi

Komentara 14

CA
Cambridge
22:44 14.05.2022.

Hajduku nece moci suci vise pomoci, osim ako ne dosude 3 penala za Sibenik i iskljuce 2 Dinamova igraca sutra.

CF
centar for
22:11 14.05.2022.

teška krađa!

KA
kanđija
23:53 14.05.2022.

Ovaj Lovrić ne sudi čisti penal za Dinamo protiv Gorice..povlačenje Lauritsena i iopće ne reagira na VAR...isto Pejin i dozvole mu one mafi.. od Marića i Novaka da sudi kao VAR iduće kolo a danas kao glavni umjesto da dobije 5 utakmica. Nakon današnjeg dosuđenog i onoga nedosuđenog očekujem da će za nagradu suditi finale kupa umjesto da ga maknu sa liste jer jasno je da je Hajdukov sudac. Ali i svi klubovi koji to vide i šute su sukrivci. Kasno je kad njih odere. A i ovi u Dinamu su mi se zgadili jer stalno izigravaju finoću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije