Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chelsea

Anelki prekipjelo, blizu je odlaska sa Stamford Bridgea

'(FILES) A file photo taken on October 31, 2011 shows Chelsea striker Nicolas Anelka training in Genk on the eve of a Champions League football match against KRC Genk. Anelka looked on November 23, 20
'JOHN THYS'
23.11.2011.
u 17:49

Ove je sezone francuski nogometaš bio samo triput u prvoj momčadi, a zabio je jedan gol.

Francuski napadač Nicolas Anelka blizu je izlaznih vrata Stamford Bridgea i već bi ove zime mogao napustiti Chelsea. Ove je sezone bio samo triput u prvoj momčadi, a zabio je jedan gol. Nije bio u kadru momčadi za gostovanje kod Bayera u Ligi prvaka. Za njega se zanimaju Shanghai Shenhua, Anži, NY Red Bull...

Ključne riječi

Komentara 1

PB
predrag borna
09:35 24.11.2011.

Anelka je dobar primjer igrača koji ni približno ne vrijedi koliko ga plaćaju.Njegov svojevremeni potpis ugovora sa Realom za 64 miliona dolara,i brz raskid,su najbolji dokazi koliko vrijedi.On je tu negdje....u rangu Igora Cvitanovića koji je također dobio expres nogu u dupe u San Sebastianu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije