Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
117.000 eura TJEDNO

Anelka produljio s Chelseajem do 2013.

Nicolas Anelka
Reuters
15.05.2010.
u 17:12

Za dvije je godine francuski nogometaš Nicolas Anelka (31) produljio postojeći ugovor s engleskim prvakom Chelseajem. Dosadašnji bi mu istekao u ljetu sljedeće godine.

Informaciju je objavio engleski dnevnik The Times na dan finalne utakmice FA Cupa koju Chelsea igra s Portsmouthom na Wembleyju. Francuski dnevnik L'Equipe pretpostavlja da bi to mogao biti posljednji njegov ugovor u karijeri.

Times navodi da je novim ugovorom dobio povišicu, te da će odsad igrati za tjednu plaću od 117.000 eura.

U Chelsea je nekadašnji napadač Arsenala, Liverpoola i Real Madrida stigao 2008. godine iz Boltona. U prošloj je sezoni zabio 15 golova za londonsku momčad u svim natjecanjima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije