Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNA VEČER

Ancelotti poslao znakovitu poruku o Luki Modriću, jasno je što slijedi: 'Mi ćemo to poštovati'

LaLiga - Real Madrid v Real Betis
Foto: ANA BELTRAN/REUTERS
1/3
26.05.2024.
u 08:22

U Realu dosad niti jednom nisu komentirali stanje u pregovorima oko Modrićevog ugovora, tek su kroz nekoliko navrata potvrdili da pregovori traju

Sve je ove subote na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu bilo u znaku oproštaja Tonija Kroosa. Njemački as se u 35. godini odlučio ostaviti nogometa. Utakmica protiv Betisa bila je, više-manje, revijalnog karaktera. Kroos se u remiju (0:0) oprostio od Bernabeua, a bilo je svečano i uoči i nakon dvoboja. Kroosu su igrači obje momčadi priredili špalir, pozdravio se i izgrlio sa svim suigračima, a po izlasku iz igre u 86. minuti cijeli stadion zapljeskao je i naklonio se velikanu. Kroos će za Real odigrati još finale Lige prvaka iduće subote protiv Borussije na Wembleyju, a konačan kraj karijere uslijedit će nakon što završi Europsko prvenstvo kojem je domaćin Njemačka.

Kada je izašao iz igre, kapetansku je vrpcu stavio na ruku Luke Modrića. Kroos će uskoro završiti karijeru, a kapetan hrvatsske nogometne reprezentacije trebao bi još godinu dana ostati dio postave u Realu. Ostaje li Modrić, bilo je jedno od pitanja za trenera Reala, Carla Ancelottija nakon utakmice s Betisom. Isto pitanje važilo je i za Nacha Fernandeza i Lucasa Vazqueza, čiji ugovori također ističu 30. lipnja ove godine.

"Očekujemo Lukinu odluku, kao i odluke Nacha i Vazqueza. Savjet? Nisu ga niti tražili. Oni nisu moji sinovi. Oni točno znaju što žele napraviti, a mi ćemo poštovati te odluke - rekao je Ancelotti.

Za očekivati je da će se službena objava produljenja Modrićevog ugovora s Realom dogoditi u tjednu nakon finala Lige prvaka. U Realu će se sada maksimalno fokusirati na tu utakmicu, u kojoj bi im pobjeda donijela već 15. titulu prvaka Europe. U Realu dosad niti jednom nisu komentirali stanje u pregovorima oko Modrićevog ugovora, tek su kroz nekoliko navrata potvrdili da pregovori traju. Modrić je u Realu od 2012. godine, a s Realom je ukupno osvojio 25 trofeja.

Komentara 4

PR
prajdali100
10:11 26.05.2024.

Luka će nadmašiti i Puškaša i uzeti još trofeja.Ikona.

Avatar Castro
Castro
10:05 26.05.2024.

Luka ostaje još godinu dana sigurno.

AN
Antonio1952
11:04 26.05.2024.

Sta je tebi duzan Luka? Luka zaradjuje i placa porez u Spanjolskoj, kakav je tvoj problem, radi, stedi i ne cekaj tudji porez.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije