Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVOME SE NIJE NADAO

'Modrić ostaje? U redu, ja odlazim!' Potez zvijezde Reala šokirao je Ancelottija

Champions League - Group C - 1. FC Union Berlin v Real Madrid
Foto: Annegret Hilse/REUTERS
1/3
25.05.2024.
u 19:45

Jasno je da će Modrić ostati, čeka se samo službena objava da su kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i madridski Real obnovili suradnju do 30. lipnja 2025. godine

Nakon deset godina u madridskom Realu Toni Kroos je početkom tjedna objavio da će na kraju sezone napustiti kraljevski klub, ali i završiti svoju nogometnu karijeru. Kroosa čeka još nastup u zadnjem kolu domaćeg prvenstva protiv Betisa te finale Lige prvaka koje se 1. lipnja igra na Wembleyju, a Realu je suparnik dortmundska Borussia.

Kroos međutim, prema napisima španjolskih medija, neće biti jedini vezni igrač Reala koji će na kraju sezone otići iz kluba. Naime, Dani Ceballos također je rekao Carlu Ancelottiju da će otići. To je talijanskog stručnjaka isprve šokiralo, s obzirom na to da bi Ceballos sada bio nešto više u njegovim planovima nakon odlaska Kroosa.

Španjolci pušu da se Ceballos odlučio na odlazak nakon što je saznao da će Luka Modrić ostati u Realu još jednu sezonu. "Modrić ostaje? U redu, ja odlazim", rekao je Ceballos Ancelottiju.

Jasno je da će Modrić ostati, čeka se samo službena objava da su kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i madridski Real obnovili suradnju do 30. lipnja 2025. godine. Pitanje je bi li Ceballos igrao i da su obojica (i Kroos i Modrić) odlučila otići, no ovako će to biti gotovo nemoguće, pogotovo ako Ancelotti zaista promijeni formaciju za sljedeću sezonu.

Ceballos je ove sezone skupio samo 19 nastupa u španjolskom prvenstvu, a ukupno je u cijeloj sezoni odigrao samo 1722 minute. Ancelotti u sredini računa na Ardu Gülera i Nicu Paza, uz već standardne - Tchouamenija, Camavingu, Modrića, Valverdea, Bellinghama... Inače, Ceballosa bi rado u svojim redovima voljeli vidjeti u gradskom rivalu, madridskom Atleticu, ali i u AC Milanu.

Komentara 3

ID
Ivo_didin
23:16 25.05.2024.

Preplaćeni alibi igrač,! Kako igra, previše je i igrao! Sretan put do neke druge klupe za pričuve

MI
mikimouse12
20:47 25.05.2024.

Ovaj moze biti jedino zvijezda u Dinamu da igra

Avatar Bill Carson
Bill Carson
06:57 26.05.2024.

Modrić se trebao povući već prošlo ljeto. Shvaćam da se ne misli seliti iz Madrida, ali ponudili su mu funkcije u klubu nakon karijere. Dovodi se u situaciju da će imati negativni rastanak. Bolje je otići dok si na vrhu. Xavi je to napravio s 34 godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije