Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA REALA

VIDEO Zagrljaj s Modrićem i špalir za povijest: Kroos se emotivnim trenutkom oprostio od Bernabeua

FILE PHOTO: LaLiga - Real Madrid v Deportivo Alaves
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
1/5
25.05.2024.
u 22:48

Čitav stadion ustao je na noge i tada, ali i u 86. minuti kada je Carlo Ancelotti s namjerom izvadio Nijemca iz igre kako bi dobio "standing ovation" punog Bernabeua

Njemački nogometni reprezentativac Toni Kroos večeras je odigrao svoju posljednju utakmicu na stadionu Santiago Bernabeu. U dvoboju posljednjeg kola La Lige igrali su Real Madrid i Real Betis, a Kroos (34) je ranije ovoga tjedna najavio da će se na isteku ove sezone oprostiti od aktivne karijere.

Kroosa još čeka finale Lige prvaka u kojem će se Real sučeliti s dortmundskom Borussijom te Europsko prvenstvo na kojem će Njemačka biti domaćin. Kroos nakon 10 godina napušta Real i završava karijeru, a to je značilo da će današnji dan na Bernabeuu biti itekako emotivan.

KADROVE OPROŠTAJA KROOSA OD BERNABEUA POGLEDAJTE OVDJE

Uoči utakmice Kroosu su igrači jedne i druge momčadi pripremili počasni špalir. Kroos je s kapetanskom trakom oko ruke istrčao na stadion, a emotivan oproštaj počeo je tako što su igrači na sebi nosili njegove dresove s brojem 8. Čitav stadion ustao je na noge i tada, ali i u 86. minuti kada je Carlo Ancelotti s namjerom izvadio Nijemca iz igre kako bi dobio "standing ovation" punog Bernabeua. Kroos se prije utakmice zagrlio s Lukom Modrićem, a po izlasku s terena predao mu je i kapetansku vrpcu.

Kroos je s Realom osvojio četiri Lige prvaka, četiri španjolska prvenstva, Kup kralja, četiri španjolska i tri europska superkupa te čak pet svjetskih nogometnih klupskih titula. Pozdravio ga je i predsjednik Reala Florentino Perez. Kroos je do danas odigrao 464 utakmice i osvojio 22 trofeja za Real. Sljedeće subote oba broja mogla bi se povećati za još jedan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije