Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGLEDA ISTO

Za poznatu glumicu kao da je vrijeme stalo!

Uma Thurman
Foto: Instagram
1/3
28.04.2017.
u 15:04

Glumica najpoznatija po ulogama u filmovima Quentina Tarantina kao što su "Pulp Fiction" i "Kill Bill" nedavno je završila snimanje serije "The Imposters", a ovih je dana na jednoj plaži na Floridi snimila i reklamu.

Za Umu Thurman (46) vrijeme kao da je stalo. Glumica najpoznatija po ulogama u filmovima Quentina Tarantina kao što su "Pulp Fiction" i "Kill Bill" nedavno je završila snimanje serije "The Imposters", a ovih je dana na jednoj plaži na Floridi snimila i reklamu.

 

 

Ума Турман,46 замечена Hollywood beach 🌊 Florida с неизвестным, который делал фото на айфон... Зачем? Зачем так, Ума? #umathurman 🎥📸⭐✔#блогопись#celebrity#инстаграмнедели#famouspeople#celebrityblogger#hollywoodstar#showbiz#шоубизнес#gossip#celebritynews#новостизвезд#новостидня#сплетни#светскиеновости#новостиголливуда#celeb#glamour#spletnik#голливуд#папарацци#latvija#bestoftheweek#bestoftheday#paparazzi#селебрити#этоголливуддетка #знаменитости

A post shared by ⓒⓔⓛⓔⓑⓡⓘⓣⓨ ⒽⓄⓁⓁⓎⓌⓄⓄⒹ ⓗⓞⓣ ⓝⓔⓦⓢ (@gossipdidi) on

Uma je izgledala sretno i zadovoljno, možda i zbog činjenice što je prošlog mjeseca završila borbu za skrbništvo nad kćerkom Lunom, za koju se borila s Arpadom Bussonom, francuskim biznismenom s kojim je bila u vezi. Inače, Uma ima još dvoje djece koje je dobila u braku s kolegom Ethanom Hawkeom. Prije njega bila je udana za još jednog koelgu - Garyja Oldmana.

Thurman se vratila i filmovima, pa ćemo je ove godine moći vidjeti u čak tri ostvarenja - "The Brits Are Coming", "Down a Dark Hall" i "The War with Grandpa".

>>'Voli je godinama': Uma Thurman i Quentin Tarantino u ljubavnoj vezi!

Komentara 3

LI
liliZG
17:11 28.04.2017.

ne pretjerujmo, guza joj visi a lice je od silnih abrazija tanko ko flispapir, i samo što ne pukne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije