Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon su odlučili

Nakon dugo razmišljanja Uma Thurman svoju kćer nazvala Luna

uma thurman
pixsell
18.10.2012.
u 15:09

Djevojčica je prvo zajedničko dijete 42-godišnje glumice i njezina sedam godina starijeg zaručnika Arpada Bussona, no ne i prvo koje je ova glumica donijela na svijet

Da nije poput svojih kolegica, glumica Uma Thurman pokazuje na svakom koraku. Pa jedinstvena plavokosa dama, zvijezda filmova "Kill Bill", ni pri pronalaženju imena za svoju tromjesečnu kćer nije slijedila hollywoodske trendove te je umjesto da je nazove imenima voća, povrća, kolača i slanih jela, svoju malenu nazvala jednostavno – Luna.

– Djevojčica se punim imenom zove Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson, ali je svi zovu samo Luna – kazao je glasnogovornik obitelji.

Djevojčica je prvo zajedničko dijete 42-godišnje glumice i njezina sedam godina starijeg zaručnika Arpada Bussona, no ne i prvo koje je ova glumica donijela na svijet.

U braku s Ethanom Hawkeom Uma je rodila danas 14-godišnju Mayu i desetogodišnjeg Levona. Njezin zaručnik iz veze s modelom Elle Macpherson također je izašao bogatiji za dva nasljednika – Arpada Flynna Alexandera Bussona i Aureliusa Cy Andrea Bussona.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije