Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 10 godina

Vraćaju se Mućke - Del Boy oduševljen prvom epizodom

mucke
Foto: Promo
1/3
23.12.2013.
u 13:39

Glumac David Janson potvrdio je vijest, a nove epizode trebale bi se snimati na proljeće 2014.

Ako ste pomislili da su legendarne “Mućke” zbogom rekle 2003. godine, prevarili ste se. Humoristična serija koja je u BBC-jevu istraživanju proglašena najboljim britanskim sitcomom na male ekrane trebala bi se vratiti u proljeće 2014. godine. Vijest je potekla od Sir Davida Jasona, 74-godišnjeg glumca koji se proslavio kao Del Boy. U intervjuu za The Times Jason je kazao da su novu epizodu razradili sinovi tvorca serije Johna Sullivana koji je preminuo 2011. od posljedica upale pluća. Jim i Dan Sullivan prema očevoj su ideji zasad napisali scenarij za jedan nastavak, ali pišu i nove.

– Tekst sam preletio, ali ovo što sam vidio jako je dobro. Detaljnije čitanje ostavit ću za vrijeme kada budem imao potpuni mir. Nije to nešto s čim se možete zezati – kazao je Jason.

“Mućke” su se na malim ekranima pojavile 1981. godine i imale su relativno slabu gledanost koja je s vremenom rasla. Radnja je smještena u četvrt Peckham u južnom djelu Londona i vrti se oko tipičnog preprodavača Del Boya i njegova mlađeg brata Rodneya, kojeg igra Nicholas Lyndhurst, a kojem je Del Boy u stvari očinska figura.

Serija se prikazivala sedam sezona, sve do 1991. godine, a nakon toga su se do 2003. prikazivali božićni specijali.

Za doprinos britanskoj glumi Davida Jasona je 2005. odlikovala kraljica Elizabeta koja mu je dodijelila titulu Sir, no otkrio je jednom da ona nije imala pojma tko je on.

– Pitala me čime se bavim i odgovorio sam joj da sam radio božićne specijale “Mućki”, a ona me blijedo pogledala pa sam objašnjavao o čemu je riječ – kazao je Jason.

Komentara 2

DU
Deleted user
14:10 23.12.2013.

Super.

Avatar žič
žič
16:10 23.12.2013.

kultna serija,užival saam gledajući tu,,ludu,,familiju.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije