Naslovnica Showbiz Zvijezde

Tukao je Petru Ecclestone, vrijeđao joj oca, a sada je i bankrotirao

Petra je tada tvrdila da je James bio nasilan prema njoj i da se drogirao tijekom njihova braka. Britanski mediji su pisali  kako je Jamesovo ponašanje tijekom saslušanja bilo sramotno i ponižavajuće.
12. lipnja 2019. u 17:19 10 komentara 14392 prikaza
Foto: PA/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Bivši suprug Petre Ecclestone, James Stunt je bankrotirao. Kontroverzni poduzetnik navodno duguje oko 14 milijuna funti. 

blista od sreće Nakon burnog razvoda: Kći jedne od najbogatijih Hrvatica ponovno je rekla 'da'

Podsjetimo, na vječnu ljubav Petra Ecclestone i James Stunt zakleli su se u romantičnom talijanskom dvorcu gdje su svojim gostima priredili nezaboravan provod koji su platili 12 milijuna funti.

Ova bračna idila potrajala je šest godina nakon čega se  pretvorila u mučnu brakorazvodnu parnicu. Kako pišu britanski mediji, ovo je u novčanom smislu bio jedan od najvećih razvoda u posvijesti celebrity svijeta. Njihovo bogatstvo procjenjuje se na 5.5 milijardi funti i oboje su angažirali najbolje odvjetnika koji su ih zastupali tijekom brakorazvodne parnice čiji je početak najavljen za sljedeći mjesec.

Ne želi biti mršavica Tamara Ecclestone na Ibizi ponosno pokazala svoje obline

Kako su tada pisali britanski mediji, najveća bitka se vodila oko dvije nekretnine, one u Los Angelesu koja se procjenjuje na 158 milijuna funti te one u elitnoj četvrti Chelsea u Londonu, čija je vrijednost procijenjena na 100 milijuna funti.   

Petra je tada tvrdila da je James bio nasilan prema njoj i da se drogirao tijekom njihova braka. Britanski mediji su pisali  kako je Jamesovo ponašanje tijekom saslušanja bilo sramotno i ponižavajuće.

Petra Ecclestone nakon kozmetičkog zahvata odmor u Dubaiju Petra Ecclestone pronašla novu ljubav, u vezi je s električarem?

U jednom trenutku je čak prijetio Petrinom ocu Bernieju Ecclestoneu i nazvao ga je "pi...m", dotaknuo po ramenu i izašao iz sudnice. Ovakvo ponašanje uzrujalo je Bernieja koji je ustao sa svog mjesta i potrčao za zetom, ali sudac ga je zaustavio i vratio u sudnicu. Petra je nakon saslušanja iz sudnice izašla u suzama, a njeni odvjetnici nadali su se kako će na saslušanju uspjeti nagovoriti Jamesa da se iseli iz njihova doma u četvrti Chelsea kako bi Petra tamo mogla živjeti s njihovom kćeri i sinovima. 

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

 

Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj
 • Avatar suludisumar
  suludisumar:

  Ah, sve je to nakazno. Kad vidim Bernija u Zadru na placu, kako kupuje poriluk i krumpir i uživa u tome, vidim tugu. Milijarde na kontu, a u životu pušiona. Nikad neću zaboraviti scenu ispred Kamerlenga u Trogiru, kada je ... prikaži još! na još novu mega jahtu Petaru, došao direktor formule 1 iz Osterreichringa, a kepec mu je rekao da će sada Malezija dobiti njegovu utrku, jer su ponudili više para. Dakle, u biznisu je okrutan. A ovdje mu neki drkadžija maltretira kćer i prijeti. Sve je to malo kriva i Slavica, jer mali ju je volio, a ona je samo razmišljala o šoldima.

 • zagabria1:

  Po faci se vidi da je ljigavi neradnik i protuha. Ali žene nikad nisu znale birati pa eto im sada

 • Avatar Gibanica
  Gibanica:

  Ona je Srpkinja po rodu,ali bogata je i mi je pripisali u svoje pleme,a Tesli srušili kuću.