Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blista od sreće

Nakon burnog razvoda: Kći jedne od najbogatijih Hrvatica ponovno je rekla 'da'

Foto: Profimedia
1/2
02.01.2019.
u 11:25

Petra Ecclestone svoju oazu mira nakon turbulentnog razvoda od Jamesa Stunta pronašla je u zagrljaju Sama Palmera.

Buran razvod od kontroverznog poduzetnika Jamesa Stunta potpuno je iza bogate nasljednice Petre Ecclestone. Kći Bernieja i Slavice Ecclestone utjehu nakon bračnog kraha pronašla je u zagrljaju novog muškarca.

Posljednjih godinu dana Petra uživa u ljubavi s direktorom umjetničke galerije Maddox Sam, Samom Palmerom, za kojeg se nedavno i zaručila. Sretnu vijest na svom Instagramu otkrio je upravo Sam otkrivši kako ga s Petrom ne veže samo ljubav nego i posao. 

– Nadam se da je svima ova godina bila nevjerojatna i da će 2019. donijeti puno ljubavi, zdravlja i sreće svima. Moje želje ostvarile su se, a to je bilo da otvorim svoju galeriju u Los Angelesu sa ženom koju volim i koja je pristala udati se za mene. Veselim se fenomenalnoj 2019. – stoji uz fotografiju budućih supružnika. 

Čini se da je kći bivšeg šefa Formule 1 nakon turbulentnog perioda pronašla svoju oazu mira uz Sama s kojim živi u Los Angelesu s troje djece iz prijašnjeg braka.  – Oni su oduševljeni što mogu podijeliti vesele vijesti i jedva čekaju provesti život zajedno – potvrdio je izvor blizak paru. Više detalja o vjenčanju za sada nije poznato, a velikom danu posebno se veseli i Petrina starija sestra Tamara te njezin suprug Jay Rutland s kojima se budući mladenci trenutačno odmaraju u jednom luksuznom resortu u Meksiku. 

Foto: Profimedia

Inače, Petra je prije veze sa Samom bila šest godina u braku s Jamesom Stuntom od kojeg se rastala poprilično turbulentno. Njihove svađe i prljavi veš koje su bile posljedica Stuntove nasilne naravi i koketiranja s narkoticima mjesecima su bili glavna tema medija, a sve je kulminiralo suđenjem na kojem je James prijetio njezinu ocu Bernieju Ecclestoneu. 

– Život s njim nije bio ništa drugo nego pakao. Moja je kći otišla iz vlastitog doma jer ga više nije mogla trpjeti, a on se nije htio iseliti – izjavio je  Bernie za britanske medije nakon suđenja te otkrio stravične detalje iz nasilnih epizoda svojeg bivšeg zeta. – Udario me je u leđa i rukom, gestikulirajući kao da drži pištolj, prijetio je da će me ubiti – ispričao je Bernie koji je na svojoj koži osjetio Stuntovu burnu narav. Zbog toga je prvi stao uz svoju Petru nakon što je najavila razvod koji je okončan u listopadu 2017. godine. Bio je to jedan od najskupljih razvoda u povijesti slavnih jer se dijelilo bogatstvo vrijedno gotovo 5,5 milijardi britanskih funti.

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon prekida. 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Matrix5
19:01 02.01.2019.

Nist novo sretno

Avatar maxist
maxist
11:57 02.01.2019.

"....Kći jedne od najbogatijih (i najprgavijih) Hrvatica "-je jedino objašnjenje medijske pratnje na naslovnicama i to uglavnom radi skandala........Od ostalih osobina ništa,...ni ljepota ni pamet ni obrazovanje ni sposobnost,.-NULA ! Ispodprosječna u svemu , a i mladost ubrzano odlazi....previdive operacijeje i estetski zahvati.....zadnja tema i rezultati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije