Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška situacija

Trudna glumica rastužila mnoge: 'Rastajem se i imam dijabetes'

Foto: Profimedia
1/3
03.01.2020.
u 13:04

"Danas sam najmanje dvadeset puta morala reći da se razvodim, a nije nimalo zabavno kad to iznova morate govoriti potpunim neznancima"

Kći glumice Susan Sarandon, blogerica i glumica Eva Amurri Martino otkrila je da trenutačno prolazi kroz najteže trenutke u životu. Naime, trudna glumica priznala je da se rastaje, ali i da boluje od dijabetesa. 

"U posljednje vrijeme povukla sam se, nisam bila na društvenim mrežama jer sam htjela što više posvetiti se djeci i olakšati im sve što nas je snašlo. Suprug Kyle Martino i ja razvodimo se i ulazimo u onu završnu fazu razdvajanja kad i tehnički moramo riješiti mnoge stvari, poput prenošenja svih komunalija na moje ime, što nikad nije zabavno. To vam je kao da sve počinjete iznova, cijeli život", otkrila je Eva te kazala kako je dvadeset puta morala reći da se razvodi.

"Danas sam najmanje dvadeset puta morala reći da se razvodim, a nije nimalo zabavno kad to iznova morate govoriti potpunim neznancima koji vas ispituju kao da vas znaju. Kao da sve to nije dovoljno, upravo sam doznala da imam gestacijski dijabetes, šećernu bolest koja se razvije u trudnoći, što je za mene bio veliki šok", napisala je i da mora ići na dodatne testove te da se teško nosi s ovim trenucima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije