Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubili se

Naš pjevač, koji ne govori često o privatnom životu, pokazao novu curu

Foto: Instagram
1/7
02.01.2020.
u 09:27

Na jednoj fotografiji čak se strastveno ljubi s djevojkom, što je za Roka stvarno neuobičajeno.

Pjevač Roko Blažević, koji je zbog pobjede na Dori i nastupa na Eurosongu punio stupce medija, na Instagramu je objavio fotografije s proslave Nove, a na jednoj od njih pozira u zagrljaju djevojke čiji identitet nije otkrio.

Roko do sada nije govorio o privatnom životu niti je obožavatelje na društvenim mrežama  upoznao sa svojim prijateljima. Na jednoj fotografiji čak se strastveno ljubi s djevojkom, što je za Roka stvarno neuobičajeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2020.❤

A post shared by Roko🎙 (@rokoblazevic_official) on

 

"2020.", napisao je Roko kratko uz fotografije uz koje je dodao emotikon srca. Njegovi obožavatelji presretni su zbog objave, komentari su puni poruka podrške.

"A daj zezaš, preslatki ste", "Srce k'o kuća", "Roko, sretna Nova godina, želim svu sreću svijeta i neka potraje, preslatki ste", "Duše", "Slatkice, sretno", samo su neki od komentara ispod pjevačeve objave. 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
12:02 02.01.2020.

neobično i novo iskustvo za Roka .-)

JU
jure41
11:22 02.01.2020.

Što je to "naš" pjevač?

KR
kritiko
11:16 02.01.2020.

iako me to uopče ne zanima,ipak drago mi je da se ljubi sa CUROM.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije