Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOLYWOODSKI ŠARMER

Time se hvali?! Will Smith (52) je neprepoznatljiv: 'Priznajem u najgoroj sam formi života'

Will Smith
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
1/10
08.05.2021.
u 17:34

Američki glumac Will Smith objavom na Instagramu se "pohvalio" izdanjem kojeg se njegovi hollywoodski kolege inače stide.

Glumac, glazbenik i producent Will Smith (52) poznat po ulogama u TV sitcomu "Princ s Bel Aira" i filmskom serijalu "Ljudi u crnom" u samo nekoliko sati prikupio je milijune lajkova na objavi na Instagramu koju prati priznanje.

- Bit ću iskren: U najgoroj sam formi u životu - napisao je Smith pozirajući s pivskim trbuščićem u boksericama i raskopčanom gornjem dijelu trenirke.

“Genijalno! Ovo je jedna od najboljih objava u povijesti društvenih mreža”, “Čovječe, zaslužio si odmor u 53. godini života”, “Hej, ti si Will Smith, baš te briga kako izgledaš!”, “Izgledaš kao milijun dolara (malo izgužvanih, doduše)”..., nanizali su se komentari ispod fotografije holivudskog glumca koji je jedan od najplaćenijih u svojoj branši.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Tijekom svjetskog prvenstva u Rusiji, prilikom predstavljanja službenog programa finala svjetskog nogometnog prvenstva, komentirao je tada susret Hrvatske i Francuske.

"Oduševio me vratar hrvatske reprezentacije u susretu protiv Rusije. Gledao sam tu utakmicu i kada se on ozlijedio mislio sam kako Hrvatska nema šanse pobijediti. Ali on je čudesno branio, u tom trenutku sam pomislio kako to nije normalno. Bio je to za mene najmoćniji, najposebniji trenutak prvenstva," kazao je Smith tada.

Prije nekoliko godina šuškalo se kako je njegov brak s dugogodišnjom suprugom Jadom Pinkett-Smith na klimavim nogama jer je par poželio više slobode, pa su ga otvorili. Međutim, sve glasine žestoko su demantirali u showu "Red Table Talk" kojeg vodi sama Jada.

Prvo da razjasnimo neke tračeve. Mi nikada nismo bili scijentolozi niti smo swingeri – rekao je glumac. Osvrnuo se i na brojne glasine o njihovu braku i o tome kako više nisu zajedno

. – Zanima vas zašto se nisam razveo od svoje supruge? Zato što nisam pronašao bolju osobu od Jade niti osobu njoj sličnu – odgovorio je Smith.

VIDEO U Večernjakovoj desetki gostovao je Vinko Ćemeraš

 

 


 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:46 08.05.2021.

"Zanima vas zašto se nisam razveo od svoje supruge? Zato što nisam pronašao bolju osobu od Jade niti osobu njoj sličnu – odgovorio je Smith." A, tražio si (ipak)?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije