Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljivo

Tuga u obitelji zbog gubitka: Jelena Veljača objavila emotivnu fotku, fanovi izražavaju sućut

Foto: Instagram
1/13
08.05.2021.
u 13:06

Glumica, scenaristica i aktivistica Jelena Veljača (40) nakon emotivne fotografije primila je brojne izraze sućuti.

U obitelji Jelene Veljače (40) zavladala je tuga. Naime, glumica je objavama na društvenim mrežama obznanila kako je preminula njezina baka, a zbog fotografije na Instagramu stižu izrazi sućuti.

- Prije pet dana primile smo se za ruke nas tri - kratko je napisala ispod fotografije s tri ženske ruke, a iz te, kao i Facebook objave, dalo se naslutiti da je Jelena ostala bez člana obitelji.

Foto: Instagram

"Taj dodir je zauvijek", poručila je pratiteljica, a drugi pratitelj se nadovezao: "Žao mi je Jele".

Zahvalila se kratko u komentarima pojedincima te posebnom fotografijom ovjekovječila odlazak voljene bake.

Foto: Facebook/TS Auris

Podsjetimo, mediji su nedavno pisali kako se glumica, scenaristica i aktivistica Jelena Veljača (40), zaručila za dečka Vitu Turšića (48), bivšeg savjetnika predsjednika Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović.

Potvrdu ove informacije pokušali smo doznati i od same Veljače, no nije nam odgovorila na upit. Za njihovu se vezu doznalo u rujnu prošle godine, a nakon toga Jelena je često na društvenim mrežama dijelila zajedničke trenutke s devet godina starijim dečkom.

Da misle ozbiljno, pokazali su i kada su nedavno započeli zajednički život u unajmljenom stanu od 165 četvornih metara u zagrebačkoj Martićevoj ulici. Iza Jelene su već dva braka. S glumcem i voditeljem Jankom Popovićem Volarićem bila je u braku od 2009. do 2012. godine, a s kolegom Draženom Čučekom od 2015. do 2018.  Nakon razvoda s Čučekom je ostala u dobrim odnosima, a zajedno odgajaju i petogodišnju kćerkicu Lenu. Turšić je trenutačno direktor u tvrtki IDM, vlasnika Tome in der Muhlena.

Prije toga bio je član Uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku, a široj javnosti je poznat i po skečevima u emisijama Roberta Knjaza. 

– Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podcastu koji sam vodio, a u kojem je ona gostovala. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sada smo oboje zaljubljeni – kazao nam je Turšić.

VIDEO Nakon 24 godine veze prekinuli Danijela Martinović i Petar Grašo


 

 

Ključne riječi

Komentara 33

ZP
Zabranjen pristup
13:47 08.05.2021.

Toliko je shrvana da objevljuje na drustvenim mrezama,nije li to biti u centru paznje a razlog nije bitan

KR
kripput
14:08 08.05.2021.

Nažalost koristi svaku priliku za samopromociju i naslikavanje... Bolesno ...

DO
DonQuijote
18:32 08.05.2021.

Umre baka, odlicno za samopromociju. Ova fakat nema morala ni truncice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije