Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li bahata?

Svi su u dvorani pljeskali Joaquinu Phoenixu, osim slavne pjevačice

Joaquin Phoenix na dodjeli Zlatnog globusa
Foto: Twitter
1/4
07.01.2020.
u 22:15

Reakcija pjevačice Beyonce na dodjeli Zlatnog globusa postala je viralni hit.

Zbog uloge Jokera u istoimenom filmu, Joaquin Phoenix je proteklog vikenda odnio kući Zlatni globus. Kada se u dvorani začulo njegovo ime kao pobjednika u kategoriji 'Najbolji glumac' i prigodni aplauz, kamere su ulovile neobično smiješan trenutak.

Prirodno su svi krenuli pljeskati, od Joaquinove zaručnice Rooney Mare preko Reesee Whiterspoon i Ellen DeGeneres, ali jedna osoba je svojim nereagiranjem uspjela slomiti internet.

Naime, u ovaciji koja je trajala nekoliko minuta, jedino nije sudjelovala pjevačica Beyonce Knowles. Zbog toga, korisnici društvenih mreža teoretiziraju zbog čega se nije ni pomaknula sa stolca ili zapljeskala kako bi čestitala Joaquinu na nagradi.

Njezina reakcija postala je viralni hit pa dok neki govore da je pjevačica arogantna i bahata, drugi pokušavaj objasniti da je nosila tešku haljinu i bila umorna. Treći govore da je vrlo simpatično što se ponaša kao diva.

- Beyonce se drznula zakasniti na dodjelu i onda još ne ustati kako bi čestitala Joaquinu Phoenixu - napisao je jedan Twitteraš, a drugi se nadovezao: 'Beyonce je odbila ustati za Joaquina Phoenixa kad je osvojio Zlatnog globusa, napravila je facu kad je soundtrack Lion Kinga izgubio u kategoriji od 'The Rocketman' i zakasnila na ceremoniju gotovo sat vremena. Iskreno, ne znam zašto se njoj itko divi. Ona je ljigava osoba', stoji u raspravi.

- Beyonce koja sjedi tijekom ovacije za Joaquina Phoenixa je pobjeda i vrsta energije koju želim vidjeti u svima u 2020 -  napisao je obožavatelj stavši na njezinu stranu.

Podsjetimo, dok smo se u Hrvatskoj bavili predsjedničkim izborima, na Beverly Hillsu održana je 77. po redu svečana dodjela nagrada Zlatnih globusa. Bez obzira na simpatije prema Martinu Scorseseu, sve je iznenadio britanski redatelj Sam Mendes. Iako su favoriti za prestižni kipić bili “Irac” i “Bračne priče”, film redatelja Sama Mendesa “1917” pobijedio je u kategoriji najbolje drame, a on je potom proglašen i najboljim redateljem. Njemu uz bok u kategoriji najbolje komedije našao se Tarantinov hit “Bilo jednom u Hollywoodu” , a kipić je kući odnio i Brad Pitt kao najbolji sporedni glumac u istom filmu.

Redatelju tog filma pripao je i Globus za najbolji scenarij, a titulom najbolje glumice okrunila se Renee Zellweger za ulogu Judy Garland u istoimenom filmu. Kao najbolji glumac pobjedu je odnio Joaquin Phoenix za ulogu Jokera, najboljom glumicom u komediji ili mjuziklu proglašena je Awkwafina, a najbolji glumac u toj kategoriji je Taron Egerton zbog uloge u “Rocketmanu”. Pobjedu u kategoriji najbolje kratke televizijske serije ili filma odnijela je BBC-jeva serija “Černobil”, a zbog velikih dostignuća u filmskome svijetu nagrada za životno djelo pripala je Tomu Hanksu, dobitniku dvaju Oscara te četiriju Zlatnih globusa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije