Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri puta se presvlačila

Svi pričaju o ovom zavodljivom nastupu Due Lipe na dodjeli Grammyja

Foto: profimedia
1/5
15.03.2021.
u 08:17

Ova 25-godišnja pjevačica bila je nominirana u šest kategorija, a Grammy je na kraju osvojila u samo jednoj.

Pjevačica Dua Lipa (25) zavodljivim i seksi nastupom na 63. godišnjoj dodjeli glazbene nagrade Grammy privukla je pažnju. Na dodjeli nagrada koje su se uz poštivanje epidemioloških mjera održale u Los Angelesu pjevačica se na pozornici pojavila u ružičastom izdanju i malo je začinila ovu dodjelu koja zbog pandemije nije bila nalik prijašnjim dodjelama. 

Dua Lipa je bila nominirana za šest nagrada a obožavatelje je oduševila izvedbom svojih najvećih hitova "Levitating" i "Don't Start Now". Prvi put izašla je na pozornicu u prevelikoj ružičastoj haljini prekrivenoj dijamantnim kopčama i svoj nastup počela je sporijom verzijom svog hita "Levitating". Nakon toga se brzo presvukla u ljubičasti sako sa šljokicama i nastavila je nastupati s reperom DaBabyjem. S prvim taktovima njezinog hita "Don't Start Now"  Dua je skinula svoj sako i ostala je samo u ružičastom donjem rublju i odradila je nastup o kojem se najviše priča nakon sinoć održane dodjele nagrada i taj nastup na YouTubeu ima preko 700 tisuća pregleda. 

Na ovogodišnjem Grammyju Dua Lipa imala je šest nominacija i to u jakoj konkurenciji, a na kraju je osvojila samo jedan Grammy i to onaj za pop vokal album godine. Najviše razloga za slavlje sinoć su imale Taylor Swift čiji je album "Folklore" proglašen je albumom godine, te Billie Eilish čija je pjesma  "Everything I Wanted" dobila Grammy za pjesmu godine.

 

Ključne riječi

Komentara 4

DI
Diesel
08:45 15.03.2021.

Tko to seksualizira drustvo? Poslije se zaliti na poglede, a kamo li na dodire?

AH
ahstovasmrzim
10:00 15.03.2021.

Dvi lipe? E, a 50 centu su se smijali.

CR
crna.rupa
09:03 15.03.2021.

Strašno. Pa obučena je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije