Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naša voditeljica

Nosila je titulu najseksi novinarke u Europi, a sada je pokazala impresivne trbušnjake

Foto: reuters
1/12
14.03.2021.
u 17:45

Fani je prije nekoliko godina dijagnosticirana Crohnova bolest zbog koje je promijenila stil života i način prehrane, stoga nije ni čudo da joj ovakvi treninzi lako padaju.

Fani Stipković (38) bavila se manekenstvom sve dok nije završila fakultet novinarstva, a gledatelji je najviše pamte kao novinarku Red Carpeta u kojem je intervjuirala brojne poznate osobe poput Rogera Federera, Cristiana Ronalda, Fernanda Torresa, Novaka Đokovića, s kojima je pričala o njihovim sportskim uspjesima, ali i o privatnom životu. U ovoj popularnoj emisiji Nove TV vodila je i rubriku Cool Tour u kojoj je posjećivala domove slavnih i omiljena luksuzna odredišta svjetski poznatih osoba. 

Prije devet godina Fani se odselila u Španjolsku i magistrirala televizijsku produkciju i menadžment u Madridu, a nakon toga pokrenula je i vlastitu online televiziju Fani TV. Fani je bila proglašena i najseksi novinarkom Europe, a svoj fit izgled održava redovitim odlascima u teretanu, a često svoje vježbe dijeli i s korisnicima društvenih mreža. Tako je bilo i ovaj put.

Na svojim Storyjima na Instagramu podijelila je režim svom intenzivnog treninga i pokazala impresivne trbušnjake. 

Foto: FIBA/Screenshot

Fani je prije nekoliko godina dijagnosticirana Crohnova bolest zbog koje je promijenila stil života i način prehrane, stoga nije ni čudo da joj ovakvi treninzi lako padaju. 

Foto: FIBA/Screenshot

Tada joj je tijelo bilo slabo nakon septičkog šoka stoga je odlučila svoj život promijeniti iz temelja, a kazala je i kako vjeruje da čovjeku samo treba volja, snaga i vjera te da tada može napraviti i ono nemoguće. Tada je izgubila deset kilograma i mnogi su se bojali za nju, no Fani je svima pokazala koliko je još jednom uspjela prebroditi sve što joj se nađe na putu. Prije nešto više od dvije godine rekla je kako joj je žao što ne dolazi češće u Hrvatsku. 

- Početi nov život u novoj zemlji nije lako, morala sam se odreći mnogo toga kako bih ispunila snove i mogla ostati živjeti u inozemstvu. žao mi je što nemam vremena dolaziti češće - kazala je Fani. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

NA
navijeke
19:47 16.03.2021.

Kup plastike.

DV
Džontra Volta
08:08 15.03.2021.

Ima noge ko' Romel Lukkaku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije