Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajna vitke figure

Stroga prehrana Naomi Campbell: Jede samo kada ima potrebu, a tri namirnice su strogo zabranjene

Le Printemps Unveils Christmas Decorations In Paris - Paris
Foto: Domine Jerome/ABACA/ABACA
1/10
12.11.2022.
u 13:30

Iako je plan prehrane Naomi Campbell dugo bio tajna, slavni kuhar Sean John, koji je godinama spravljao obroke za Naomi otkrio je njezine prehrambene navike i tajnu vitke linije.

Jedna od najpoznatijih i najplaćenijih manekenki svih vremena Naomi Campbell (52) poznata je po svojoj besprijekornoj liniji. Nedavno je nakon izjave da jede samo jednom dnevnom i da obično večera u doba ručka izazvala burne reakcije javnosti, no mnogi su se zapitali što ''crna pantera'' jede i koji obrok najradije bira.

Iako je njezin plan prehrane dugo bio tajna, slavni kuhar Sean John koji je godinama spravljao obroke za Naomi otkrio je njezine prehrambene navike i tajnu vitke linije.

- Moj zadatak je da od namirnica koje Naomi sama nabavi pripremim jedno jelo dnevno, vrlo jednostavno i zdravo. Ona je 'Ital', a što je jamajčanska riječ za osobu koja prati vegetarijanski režim prehrane. Kada putuje, pripremim joj hranu za put jer joj hrana iz zrakoplova ne odgovara- rekao Sean te naglasio kako Naomi rijetko konzumira hranu iz njegovog restorana.

- Ona ne jede namirnice koje sadrže gluten i u osnovi je vegetarijanka/peskatarijanka. Nas dvoje razgovarali smo nekoliko puta tjedno i ja bih joj pripremio obroke po narudžbi, a koje bi onda njen osobni vozač svratio pokupiti od mene- objasnio je kuhar pa otkrio: 

- Dakle, bilo je tu puno kuhane bijele ribe, koja mora biti ulovljena u divljini, a ne iz uzgoja, i velikih porcija njezinog omiljenog organskog pirea od cvjetače. I puno povrća. Obožava svoj jamajčanski callaloo i riblju juhu.

Naomi tako ne konzumira mliječne proizvode, piletinu i proizvode koji sadrže gluten, a nikada neće naručiti ni hranu iz restorana, a ako se odluči za to, obično se radi o jelu koje nije na meniju pa se posebno spravlja samo za nju. Također, slavna manekenka izbjegava i začine pa tako ne konzumira sol i papar, ali zato voli začinsko bilje

Campbell je još davno izjavila kako jede samo kada je raspoložena, a manje jede u ljetnim mjesecima.

- Jedem kada imam potrebu i ne izgladnjujem se. Ukoliko se dogodi da neki dan ne osjećam potrebu za hranom, jednostavno ne jedem, već pijem vodu i sokove. Sve ovisi o tome kako se osjećam. Tijekom ljetnih mjeseci i vrućina samo želim piti sokove - otkrila je Naomi.

Kada je u pitanju vježbanje prakticira jogu i pilates, a tu i tamo koketira sa zumbom, a glavni dio njezine svakodnevne rutine je hidratacija, pogotovo na putovanjima.

Dan započinje već u 5 ujutro, a prvo što unosi u tijelo su vruća voda s limunom i probiotik. Kava joj nikada nije pasala, a ujutro si priušti šalicu biljnog čaja.

VIDEO Krenula nova sezona serije Kruna: Prikupila je mnogo negativnih kritika i prije izlaska epizoda!

 

Ključne riječi

Komentara 7

PO
poluprovokator
18:18 12.11.2022.

I ja jedem samo kad imam potrebu.

DU
Deleted user
14:51 12.11.2022.

Hranila se ovako ili onako godinama neće pobjeći

Avatar Asterix
Asterix
15:33 12.11.2022.

Da barem vojvođanska crna pantera ima ovakve prehrambene navike... ne bi bilo straha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije