Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro raspoloženi

Što će Lopez reći na ovo? Ben Affleck nježno je naslonio glavu na rame bivše supruge

Foto: Profimedia
1/10
21.09.2023.
u 12:35

Idilični momenti ovog tipa ranije su bili rijetkost jer su paparazzi Jennifer Garner i Bena Afflecka češće snimali namrgođene i ljutite kad su bili zajedno

Paparazzi su tijekom njihovog braka, ali i nakon što su se rastali, snimili Jennifer Garner i Bena Afflecka u situacijama u kojima su se svađali na ulici, kada je glumica bila tužna dok su razgovarali u automobilu te u brojnim drugim ne baš sretnim trenucima. Zato je mnoge iznenadila nova paparazzo fotografija bivšeg bračnog para snimljena u Los Angelesu dok su bili u automobilu zajedno s njihovom najmlađom kćeri Seraphine.

Garner je sjedila na stražnjem sjedalu, Seraphine na suvozačevom mjestu, a Ben na vozačevom mjestu. Ben i Jennifer bili su odlično raspoloženi, neprestano su se smijali, a u jednom trenutku Ben je nježno naslonio glavu na rame svoje bivše supruge. Idilični momenti ovog tipa ranije su bili rijetkost jer su paparazzi dvoje glumaca češće snimali namrgođene i ljutite kad su bili zajedno. Pitanje je kako će na ove prizore reagirati Benova nova supruga Jennifer Lopez s kojom je glumac u braku godinu dana, a prvi put su se zaručili početkom 2000-ih, ali zaruke su raskinuli 2004. godine. 

Affleck je s Garner bio u braku od 2005. godine i dobili su troje djece, a dan nakon što su proslavili desetu godišnjicu braka objavili su kako se rastaju.  Bivši par zadržao je prijateljski odnos i zajedno odgajaju djecu, a iako to nikada nije potvrdila, Garner je odlučila napustiti Bena jer joj je navodno bio nevjeran i imao je problema s alkoholom i kockanjem. U intervju koji je Lopez u studenom 2022. dala za Vogue rekla je kako se dobro slaže s Garner i da ona i Ben imaju super odnos i dogovaraju se oko svih pitanja vezanih za djecu. 

GALERIJA Pogledajte kako su poznati domaći glumci izgledali prije 18 godina na snimanju serije "Bumerang"

1/31

Jennifer Lopez je mama blizancima Maxu i Emmi koje je dobila u braku s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem. Affleck i Lopez su svoju romansu obnovili 2021. godine i ubrzo su odlučili kako će se vjenčati, a prošlog mjeseca Lopez je objavila fotografiju s njihovog vjenčanja i povodom godišnjice braka napisala je: “Na današnji dan prije godinu dana”. 

VIDEO Indira Levak o prinovi u obitelji: U naš život došao Liam i donio nam neizmjernu radost

 

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:10 21.09.2023.

Pijan ko majka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije