Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERTALENT

Martina ju je prozvala divom, a Janko pritisnuo zlatni gumb!

Supertalent
Foto: Nova TV
1/5
21.10.2018.
u 23:25

– Ušetala je vrlo nesvjesno jedna mala diva koja i ne zna da je diva! Mala diva koja je uspjela spojiti jazz, soul, sevdah i unijeti jednim dijelom sebe. Ja sam jako sretna da nam je Adna došla u Supertalent! – komentirala je Martina Adnin nastup.

U večerašnjoj emisiji Supertalenta vidjeli smo još jednu izvedbu za zlatni gumb. Stisnuo ga je Janko Popović-Volarić, koji je, kao i ostatak žirija, ali i publika, bio oduševljen nastupom 19-godišnje Adne Šestić iz Zenice koja je pjevala „O jednoj mladosti“ Josipe Lisac u pratnji prijatelja Juraja na gitari.

"Ušetala je vrlo nesvjesno jedna mala diva koja i ne zna da je diva! Jedna mala diva koja je uspjela spojiti jazz, soul, sevdah i unijeti jednim dijelom sebe. Ja sam jako sretna da nam je Adna došla u Supertalent", komentirala je Martina Adnin nastup.

"Prvo si nas dobila simpatičnošću, onda si dala toj nevjerojatnoj pjesmi stvarno nešto svoje i u emotivnom i u glasovnom smislu. Mene si dirnula i hvala ti! Nevjerojatna skromnost i pristojnost, baš si nas kupila, ja mislim da ćeš ti pobijediti", kazao joj je Janko.

Davor je komentirao u svom stilu: „Mogu reći da si ti željezo u kamenom dobu ili električni automobil u vrijeme konjskih zaprega, a da toga nisi ni svjesna. Imaš apsolutnu podlogu za to da budeš diva!"

Bez teksta žiri je u petoj epizodi ostavio iluzionist Andrej Škedel koji se predstavio s jednim od najzahtjevnijih trikova – Houdinijevim bijegom.

„Ja sam izgubila dar govora. Kužim ja to, karte, trikovi, iluzije, pričam ti jedno, s druge strane radim drugo, ali brzina tog 'switcha' je doista zastrašujuća. Svaka čast!“ komentirala je Martina.

S njom se složila i Maja: „Stvarno ovo što Martina kaže, brzina ovoga što se dogodilo je fascinantna. I da si spor, meni bi bilo fascinantno jer toliko kao malo dijete želim vjerovati da vi to stvarno radite, da to nije iluzija već da ste vi neki suludi ljudi. Svi smo se naježili od glave do pete! Baš ste nas šokirali!“

Vještinom beatboxanja žiri je oduševio i Damir Mašić za kojega je Janko zaključio da nije vidio boljeg beatboxera od njega. „Mi smo se nagledali puno beatboxa. Toliko teška disciplina, toliko nezahvalna za prezentaciju. Ja sam tako sretna da napokon imamo ono što beatbox jest, i definitivno pripadaš u ovu emisiju jer ovo je izniman talent.“ poručila mu je Martina.

Maja je zaključila kako je imala osjećaj da je na partyju svjetskog DJ-a, a Davor je komentirao: „Obično se događa da svi misle da mogu beatboxati. Meni to nekad zvuči kao kad dođeš u čekaonicu pa je sezona gripe, a ti si došao izvan sezone. Bio si super!“

Samir Nurkić, glazbenik na harmonici, priuštio je pravi obrat u svom nastupu i svojim umijećem sviranja izuo žiri iz cipela. „Kada si ušetao svirajući, moja prvotna misao je bila: o ne, ali onda se dogodi onaj neočekivani obrat kojega ja svaki dan, svakoga trenutka u svom životu priželjkujem – da me netko demantira. Ti si ozbiljan instrumentalist!“ poručila mu je Martina.

Ona je i dodala: „Harmonika je definitivno tvoj život. Sviranje je tvoj život!“ Maja je također bila fascinirana sviranjem, a Janko je zaključio: „Neosporno sviraš fantastično! Osmjeh, energija, emocija koju imaš dok sviraš nešto je što se ne uči, već je to ono što ili imaš ili nemaš.“

Cheerleading klub Lana u studio Supertalenta donijele su pravu navijačku atmosferu i pokupile ovacije publike i žirija. „Ovo je bilo fantastično! Toliko ste uigrane, ujednačene, snažne, drske, sigurne, vesele“, kazala im je Maja.

Davor je komentirao: „Nisam sad baš vau oduševljen, ovo je koreografija koja je natjecateljska, posložena je. Sve u svemu ste bile dobre!“

Četiri ''da'' od žirija dobio je i mađarski sastav Varidance koji se predstavio slap danceom s elementima tradicionalnog mađarskog plesa.

„Ovo je bilo jako impresivno, energija vam je na visokom nivou. Svidjela mi se vaša koordinacija. Ovo je nešto jedinstveno jer nismo to prije imali prilike gledati u Supertalentu.“ komentirala je Maja i dodala kako joj se jedino nije svidio njihov outfit.

Četiri ''da'' koja su dovoljna za prolazak u sljedeći dio natjecanja dobila je natjecateljica Vanja Andriollo koja se predstavila plesom s plesnim partnerom Ozzyjem Shineom. Žiri je pohvalio njezinu energiju i strast prema plesanju,

Davor je komentirao: „Apsolutno ću potvrditi ono što ste rekli, ne samo kizomba već i ples može pomoći ne samo u izlječenju već i u nekim drugim stvarima, a kizomba je stvarno posebna među plesovima. Za mene ste vi čudo i drago mi je da ste ovdje na pozornici.“

Komentara 7

FA
fake
08:23 22.10.2018.

Adna, onaj iluzionist i onaj drugi beatboxer po redu, svaka vam čast.Užitak vas je bilo gledati.

Avatar Robinzon
Robinzon
09:53 22.10.2018.

Meni je najbolja Šuputica.

DA
dada23
20:31 22.10.2018.

Svaka čast harmonikašu Samiru..tolike godine učenja i sviranja na harmonici prezentirane u 5 minuta..BRAVO!!! svi ostali osrednji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije