Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova epizoda

Plesači dominirali Supertalentom, Mujo na ćevape "odveo" Maju

Supertalent
Foto: Nova TV
14.10.2018.
u 23:54

Mujo Memić zatvorio je večerašnju emisiju, a unatoč četiri "iksa" i svađi s Martinom, Mujo kući odlazi sretan jer mu se ispunio san

Šesta sezona Supertalenta dobila je vlasnika trećeg zlatnog gumba, a to je plesna skupina Modus. Njih je u finale direktno poslala Martina Tomčić koja je bila oduševljena koreografijom i porukom na kraju nastupa.

"Jedna širina i lepeza koje kakvih emocija koje vi prezentirate i onda uspijete prenijeti na nas je zadivljujuće i zastrašujuće u isto vrijeme.“ rekla je Martina. 

Diego Siqueira, natjecatelj rodom iz Brazila  u Hrvatsku se preselio kako bi pronašao sebe i živio svoje snove. Dobro mu ide na tom putu jer je svojom točkom oduševio žiri.

"Osim što si vrhunski plesač, imaš sposobnost koju rijetki vrhunski plesači imaju, a to je da možeš dočarati spektar različitih emocija u plesu. Veselim se tvom idućem nastupu", poručio mu je Davor Bilman. 

Još jedna plesna točka koja je zadovoljila žiri bila je ona mladog plesnog para Ivana i Valentine.

Njima je komentar također uputio Davor, stručnjak kada je ples u pitanju.

"Malo mi bilo čudno, plesali ste zajedno, a niste puno bili zajedno, samo u nekim dijelovima ste se dotaknuli. Možda bih malo očekivao da ste u paru neke stvari napravili, ali vidi se da ste profesionalci", zaključio je. 

Još jedan kandidat oko kojeg žiri nije imao dvojbi bio je Josip Požgaj koji je nastupio s pjesmom 'Say Something' Christine Aguilere, a žiri je istaknuo kako ih je najviše dojmila njegova skromnost i energija.

Talent je pokazao i trinaestogodišnji Siniša Matijević koji je žiri ostavio bez riječi crtanjem i vožnjom bicikla zatvorenih očiju.

"Baš si jedno posebno stvorenje. Ovo sigurno nije nešto uobičajeno, ali ti si jedan nadasve poseban dječak i hvala ti što si nam došao u Supertalent", poručila je mladiću Martina. 

Sara Saršon  je svojim trbušnim plesom podijelila žiri. U točki je koristila i sablje. Ipak dva "da" i dva "ne" nije bilo dovoljno za prolaz. 

Edina Mišković i Zorica Sekulić dobile su četiri "iksa" za svoje nastupe. Edina nije oduševila plesnom točkom, a Zorica s pjesmom 'Neka mi ne svane' Danijele Martinović. 

Mujo Memić zatvorio je večerašnju emisiju, a unatoč četiri "iksa" i svađi s Martinom, Mujo kući odlazi sretan jer mu se ispunio san. 

Naime, na ćevape je "odveo" Maju Šuput. 

 

 

Komentara 5

Avatar lola lola
lola lola
01:12 15.10.2018.

A ova crvena petokraka, sto to znaci? 😀😀😀

Avatar Snijeg
Snijeg
04:22 15.10.2018.

Kako sija ova crvena zvijezda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije