Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podijelila žiri

Trbušna plesačica Martini poručila: Znamo tko ovdje ima frustracije

Foto: Nova TV
1/6
15.10.2018.
u 08:33

Martina Tomčić nije bila oduševljena vještinama koje je pokazala Sara Saršon i rekla je da je Sara na pozornicu upala kao bik.

Sara Saršon velika je zaljubljenica u trbušni ples, a točka kojom se predstavila nije ni malo bezopasna. Sara je kao rekvizit imala čak tri sablje!

Prije samog nastupa najavljivala je kako će sve ostaviti bez daha. Sara je naposljetku za svoju točku dobila dva DA i dva NE, ali je svojim trbušnim plesom sa sabljama podijelila žiri.

''Meni je žao što je večeras sva pozornost s trbušnog plesa, umjesto da bude usmjerena k specifičnosti i težini pokreta, otišla na ove tri mačete i gledanje hoće li pasti ili neće.'' komentirala je Martina, a s njom se složio i Janko.

Maja i Davor, suprotno njima, dijelili su isto mišljenje.

''Za mene si itekako pokazala trbušni ples. Meni je ovo bio super scenski nastup i onaj tko je želio vidjeti ples mogao je vidjeti ples, onaj tko je želio vidjeti sablju, mogao je vidjeti sablju.'', izjavio je Davor, a Maja joj je poručila:

''Meni je bilo baš super zato što nije bilo samo trbušnog plesa. Sve si izvela kako treba.'' Martina je poručila Sari da prestane sa svojim osobnim frustracijama, na što je Sara odgovorila:

– Znamo tko ovdje ima frustracije, a to nisam ja. 

Svoj sud o ovom nastupu dali su i gledatelji, dio njih je na Martininoj i Jankovoj strani, a dio se slaže s Davorom i Majom.

 

 

– Martinina izjava da je Sara upala kao bik na pozornicu dovoljno govori o njoj samoj. Za ovu izjavu, vrijeđanje kandidata trebalo bi je udaljiti iz žirija,  poručila je jedna od gledateljica na Facebook stranici Supertalenta.

– Ples nije bio baš pretjerano viđen, svaka čast za mačeve... ali je zato bahatost dobro znala pokazati... Martina je uvijek stroga, ali pravedna i realna.. Go Martina – poručila je druga gledateljica. 

Ključne riječi

Komentara 22

FA
fake
09:36 15.10.2018.

Martina, većinom bahata i arogantna a ponekad misli da je prepametna.Još se sjećamo klinca od 6 godina koji svim državama svijeta zna glavne gradove pa kad kaže da je glavni grad Izraela, Jeruzalem, umišljena Martina kaže “ne, ne, Tel Avivv je, ljubavi”.Da li ju je nakon toga bilo sram?Zasigurno nije. Ima li srama kada stišće crveno dugme a točka traje par sekundi i na taj način omalovažava takmičara.Što tek reći o pogrdama koje upućuje ljudima?

Avatar matalan
matalan
09:01 15.10.2018.

gđa zborska pevaljka vrlo je oskudna u procjenjivanju nečijeg talenta+kompleks tatine kćeri kitovog mladunca čini ju napornom do neba...

DU
duxnacije
11:29 15.10.2018.

maknite kreveljku(maja)pa možda žiri zavrijedi pažnju!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije