Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vodi bitku za zdravlje

Slavna voditeljica zabrinula fanove: Zbog otečenih zglobova i dalje jedva hoda

Foto: profimedia
1/6
09.10.2020.
u 14:17

Wendy Williams boluje od limfedema, od čega su joj otečena stopala koja su postala zelena zbog progresivnog oticanja međustaničnog tkiva

Iako se 56-godišnja voditeljica i poduzetnica Wendy Williams može pohvaliti odličnim poslom, mladolikim izgledom i slavom, nažalost ne može se pohvaliti onim najbitnijim – zdravljem. Williams je još prošlog mjeseca snimljena pred ulaskom u svoj studio u New Yorku, a fotoreporterima je za objektiv zapao zabrinjavajući prizor njezinih nogu.

Sada je ponovno snimljena pred ulaskom u studio, a čini se kako joj zglobovi ne idu na bolje. 

Foto: profimedia

Wendy Williams boluje od limfedema, od čega su joj otečena stopala koja su postala zelena zbog progresivnog oticanja međustaničnog tkiva. Njeno stanje karakterizira oticanje ekstremiteta prilikom kojeg se nagomilava limfa koja ne može otjecati ni limfnom ni venskom cirkulacijom. 

Foto: profimedia

Zaštitar joj i dalje pomaže da izađe iz automobila te joj je nosio torbicu i ostale stvari. Fanove diljem svijeta nove fotke ponovno rastužuju te se brinu za njezino zdravlje. 

Voditeljica u javnosti većinom nosi duge haljine i visoke cipele kako bi prekrila otečene noge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije