Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLA PRIVLAČNOST

Na ekrane se vraća kontroverzni show u kojem su natjecatelji sasvim goli

Foto: Screenshot
1/6
09.10.2020.
u 13:14

Riječ je o britanskom showu u kojem natjecatelji najprije ''upoznaju'' najintimnije dijelove kandidata, odnosno vide ih gole i na temelju onoga što vide odlučuju s kim će izaći na spoj.

Prije godinu i pol dana RTL Living prikazivao je kontroverzni show "Gola privlačnost", a od ponedjeljka opet se prikazuje. Riječ je o britanskom showu u kojem natjecatelji najprije ''upoznaju'' najintimnije dijelove kandidata, odnosno vide ih gole i na temelju onoga što vide odlučuju s kim će izaći na spoj. Premijerno je ovaj show prikazan na Channel 4 uz voditeljicu Annu Richardson, a do danas je prikazan u četiri sezone, pokazavši kako izgleda odlazak na ljubavni spoj, ali u obrnutom smjeru!

Sudionici su goli jer bi reality, po ideji tvoraca, trebao istražiti znanost „sirove primitivne privlačnosti“ i vidjeti može li ona biti dobra baza za potencijalnu ljubav. Emisija je privukla pažnju gledatelja, ali kada se počeo emitirati na kanalu Channel 4, stigle su i brojne pritužbe gledatelja koji su smatrali ovakav televizijski sadržaj neprimjerenim. Gledatelji su tada izračunali kako je u 48 minuta prikazivanja, ne uključujući reklame, prikazano ukupno 282 snimki muških genitalija i 96 ženskih.

S Chanel 4 mreže objasnili su kako je ovo program primjeren za kasni termin prikazivanja i cilj mu je demistificirati pravila seksualne privlačnosti i ne vide ništa sporno te ga ne namjeravaju micati s programa. Emisija je imala milijune gledatelja i u prosjeku je svaku emisiju pratilo oko 1,3 milijuna gledatelja.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
18:59 09.10.2020.

Na RTL-u, a gdje drugdje... Zašto me to ne čudi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije