Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u intervjuu

Slavna glumica otkrila da su ona i cijela obitelj zaraženi koronom: 'Osjećam se prilično loše'

Foto: News Syndication/PIXSELL
1/4
30.11.2021.
u 07:00

Na dogovorenom Zoom intervjuu glumica je otkrila da bolesna i zamolila da ne upali kameru jer se osjeća loše.

Popularna glumica Keira Knightley (36) tijekom intervjua uživo je otkrila kako ona i cijela njezina obitelj boluju od koronavirusa. Naime, imala je dogovoren Zoom intervju za britanske dnevne novine The Daily Telegraph, a prije početka zamolila je za ne pali kameru zbog situacije. 

- Hoće li vam smetati ako ne upalim kameru? Imam koronu i osjećam se prilično loše - kazala je novinaru. 

Dodala je i to da su njezine dvije kćeri, Edie i Delilah, u izolaciji u njihovom domu u Londonu, gdje se oporavljaju od bolesti. A njezin suprug James jedini nema simptome. 

- On je vrlo zadovoljan zbog toga. Uvjeren je da je to zato što je od jedan od onih koji se kupaju u hladnoj vodi, a ja to ne radim - istaknula je Keira. 

Kazala je novinaru i da se cijepila s obje doze te da se njezine kćeri sada osjećaju bolje. Nakon oporavka se vraća snimanju filma Silent Night, na kojem radi još od listopada 2020. godine. 

VIDEO>>Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: "Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!"

 

Komentara 1

GE
geler203
07:25 30.11.2021.

Jooooj. Što ćemo sada? Eto bio i moj brat, žena mu, dvoje djece i punac i punica. I nikom ništa. Idem odmah ppotražiti na netu večernjak iz travnja možda je i on bio u novinama a ja to nisam pročitao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije