Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upoznala ih je na Banovini

Tereza Kesovija obožavateljima: Pomozite mi pronaći ovaj par koji mi je vratio vjeru u čovjeka

Foto: Boris Scitar/PIXSELL/Vecernji list
1/7
29.11.2021.
u 20:04

Pjevačica je nakon potresa koji je napravio veliku štetu na području Petrinje obišla ovaj kraj s prijateljicom i upoznala je jedan bračni par koji želi kontaktirati jer su joj vratili vjeru u čovjeka.

Kada je krajem prošle godine snažan potres pogodio Petrinju i okolicu pjevačica Tereza Kesovija uputila se u taj kraj s ciljem da pomogne stanovnicima čije su kuće teško stradale.

- Kuća je jedno, dom je drugo. Oni su izgubili domove. Kuću je lako sagraditi. Imam iskustvo u Domovinskom ratu… Prijateljica i ja skupile smo gumene čizme, stvari za djecu, deset kila pohanih bataka... - ispričala je pjevačica nakon posjeta Banovini gdje je posjetila jedno hrvatsko, srpsko i jedno romsko selo te je priznala da nije mogla zaustaviti suze slušajući priče ljudi koji su ostali bez svog doma. Tada je srela i jedan mladi par iz Dalmacije koji je došao do Banovine s ciljem da pruže pomoć tamošnjem stanovništvu, a njihova priča je dirnula pjevačicu i sada ih želi kontaktirati i zato je molila svoje pratitelje na Instagramu da joj pomognu u ovoj potrazi.

 

 

- Dragi moji Instagram prijatelji i pratitelji. Trebala bi, što prije, doći do kontakta ovog mladog bračnog para, čini mi se da su rekli da su iz Makarske a koje sam slučajno srela u u prvim danima siječnja ove godine na blatnom putu, u potresom razrušenoj Banovini, gdje su nesebično pomagali promrzlom i prestrašenom stanovništvu. Ukoliko ih netko s juga države prepozna, molim, javite mi ili porukom ili mailom. Ovo je, naime, jedini način da pokušam doći do njih a njihova priča mi i dan danas vraća vjeru u čovjeka - napisala je pjevačica i objavila fotografiju na kojoj je s bračnim parom kojeg je upoznala na području razrušenom potresom.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije