Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potjera

Krešo je podbacio večeras, natjecatelji su osvojili 135.500 kuna, a na ova pitanja lovac nije znao odgovor

Foto: HRT screenshot
1/4
29.11.2021.
u 19:27

Na puno prepreka je naišao lovac u večerašnjem izdanju Potjere i zahvaljujući njegovim pogrešnim odgovorima natjecatelji su otišli kući s osvojenim iznosom od 135 500 kuna.

Četiri natjecatelja u večerašnjem izdanju kviza "Potjera" dočekao je lovac Krešimir Sučević Međeral. Kapetan je u ovoj emisiji bio Lovro kojem je ovo bio debitantski nastup i on je zajedno s Pavlom i Goranom došao do završne Potjere i borili su se za 135.500 kuna, a Krešo je morao savladati 13 pitanja kako bi pobijedio natjecatelje.

Krenuo je dobro, a onda je zapeo na sedmom pitanju koje je glasilo; koju stripovsku junakinju njezin prijatelj Willie Garvin naziva princezom. Krešo nije znao ponuditi točan odgovor na ovo pitanje, a tu priliku su odmah iskoristili Lovro, Pavao i Goran i točno odgovorili Modesty Blase. I sljedeće pitanje mu je stvorilo probleme, a glasilo je; čija suglasja počinju Sva priroda hram je, gdje stupovi živi Nejasne nam umu riječi zborit vole. Krešo je zaključio kako se radi o pjesniku Šimiću, a natjecatelji su bili uvjereni kako je to Vidrić, dok je točan odgovor bio - Charles Baudelaire.

Pitanje koje je Kreši stvorilo probleme je bilo i ovo: Koji je popularni naziv za šarenog konja i njemački puškomitraljez iz Drugog svjetskog rata. Lovac je odgovorio Mauser, a natjecatelji su ponudili točan odgovor - šarac. Krešo nije točno odgovorio ni na pitanje gdje će se 2022. godine u Hrvatskoj održati europsko vaterpolsko prvenstvo. Lovac je rekao kako je grad domaćin Rijeka, a njegovi protivnici su odgovorili točno i rekli su kako je Split domaćin ovog natjecanja.

Koja životinja tjera u kosti plivačima oko fiktivnog Amity Islanda, glasilo je još jedno pitanje na koje Krešo nije znao odgovor, a natjecatelji su pogodili kako se radi o morskom psu i kući su otišli s osvojenim iznosom od 135.500 kuna.  

VIDEO Maja Šuput na udaru gledatelja zbog haljine: Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije