Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i dalje se druže

Slavlje u obitelji Tije Mamić! Supruga Marija Mamića objavila fotografiju na kojoj pozira i s bivšim

Foto: Instagram
1/10
22.01.2022.
u 13:26

Tia i Chris zajedno su bili na rođendanskom slavlju sina Dominica, a fotografijom s proslave košarkaš se pohvalio na svom Instagram profilu.

Zagrebačka ekonomistica i poduzetnica Tia Mamić (36) na svom Instagramu često dijeli trenutke iz privatnog života. Ovog puta objavila je rijetku fotografiju s bivšim suprugom Chrisom Warrenom (41).

Tia i Chris zajedno su bili na rođendanskom slavlju sina Dominica, a fotografijom s proslave košarkaš se pohvalio na svom Instagram profilu. Istu fotografiju na kojoj Dominic, Tia i Chris poziraju zajedno ispred rođendanske torte podijelila je i Tia. 

Foto: Instagram

Bivši supružnici i nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima, prvenstveno zbog zajedničkog sina koji često praznike provodi kod oca u Americi. S Chrisom se dobro slaže i Tijin sadašnji suprug Mario Mamić. 

- Mario se, kad smo on i ja tek krenuli, našao s Chrisom i rekao mu da je on njegova produžena ruka, da nije tu da ga zamijeni, nego je jednostavno htio da ga upozna, da vidi da je dobar i normalan čovjek, da je tu za Dominica, da zna da je teško jer tata nije stalno tu, ali da može računati na njega - ispričala je Tia svojedobno za RTL Exkluziv.

I Mario Mamić iza sebe ima jedan propali brak i to s bivšom voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dvojicu sinova, Jakova i Josipa. 

- Djeca su stvarno divna, ja ih gledam kao da su moja djeca, ne pravimo nikakvu razliku. Mario ne pravi razliku između mog sina i svojih sinova. Djeca su braća i odrastaju kao braća i mi ih tako odgajamo - istaknula je Tia Mamić. 

VIDEO Sjećate li se Peggy iz 'Bračnih voda'? Glumica je promijenila imidž, teško bi ju prepoznali 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije