Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularni sitcom

Sjećate li se Peggy iz 'Bračnih voda'? Glumica je promijenila imidž, teško bi ju prepoznali

Foto: Profimedia
1/9
22.01.2022.
u 09:00

Američka glumica Katey Segal (68) koju publika najviše pamti po ulozi Peggy Bundy u popularnom sitcomu 'Bračne vode' kroz godine je znatno promijenila imidž.

Američka glumica Katey Sagal (68) koju publika najviše pamti po ulozi Peggy Bundy u popularnom sitcomu 'Bračne vode' kroz godine je znatno promijenila imidž. Obožavatelji koji ju pamte kao Peggy sada bi ju teško prepoznali.

Kroz ovaj sitcom koji se emitirao 11 sezona upoznali smo obitelj Bundy u kojoj je glava obitelji Al Bundy, bivša zvijezda ragbi momčadi koji nije nastavio sportsku karijeru već je završio kao prodavač u trgovini cipela, a za taj neuspjeh krivi suprugu Peggy koju svi pamte po osebujnoj frizuri i po tome što nije radila ništa osim trošila mužev novac.

Katey je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a s pratiteljima često dijele fotografije iz privatnog života kao i sa snimanja. Iako je glumila u brojnim serijama, svima će uvijek prva asocijacija biti njena uloga u "Bračnim vodama" za koju je čak tri puta bila nominirana za Zlatni globus i dva puta za Američku komičarsku nagradu.

Foto: Profimedia

Život glumicu nije mazio. Imala je samo 21. godinu kada joj  je od srčanog udara preminula majka, a Katey je preuzela skrbništvo nad svojim mlađim sestrama blizankama. Njezin otac Boris, koji je bio televizijski i filmski redatelj poginuo je na snimanju filma "Treći svjetski rat". Zbog tragedija je ušla u pakao ovisnosti. Nakon što se uspjela izvući iz depresije, prijavila se u kliniku za odvikavanje, a starim porocima nikada se nije vratila. 

Ljubavni život joj je također bio turbulentan, a sreću je pronašla tek u trećem braku s Kurtom Slatterom. Nakon nekoliko spontanih pobačaja  Katey je odlučila da joj dijete rodi surogat majka, a ona i Kurt dobili su kći. 

Katey iz  braka s Jackom Whiteom ima dvoje djece. Kći Sarah Grace rodila je 1994. godine, a sina Jacksona Jamesa dvije godine kasnije. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačko ostvarenje godine

 

Ključne riječi

Komentara 3

SJ
Samo ja
09:36 22.01.2022.

Mogli ste navesti i seriju sinovi anarhije gdje je glumila.

Avatar Niko
Niko
11:36 22.01.2022.

Definitivno najjaca njena uloga je u Sons of Anarchy. Ovo s "Bracnim vodama" je svima poznato zbog RTL-ovog ispiranja mozga sa 758 repriza te serije....

TO
tomislav10
10:07 22.01.2022.

Nije ona promijenila imidž već je ostarila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije