Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
holivudska pljačka

Skandal nakon razvoda! Kevin Costner optužio je svoju bivšu suprugu da ga je opljačkala

Supruga Kevina Costnera podnijela zahtjev za razvod
Hahn Lionel/ABACA/ABACA
14.07.2023.
u 14:54

Kevin Costner, poznata zvijezda serije "Yellowstone", optužio je svoju bivšu suprugu, Christine Baumgartner, da ga je opljačkala skupim kupovinama prije njihova razvoda.

Sukob između Kevina Costnera (68) i Christine Baumgartner (49) nastavlja se i nakon razvoda! Holivudska zvijezda tvrdi da je njegova bivša supruga Christine trošila njegov novac bez ikakvog odobrenja.

Naime, Kevin Costner optužio je svoju bivšu suprugu da ga je opljačkala skupim kupovinama prije njihova razvoda. Prema sudskim dokumentima, Costner tvrdi da je Baumgartner koristila kreditne kartice osoblja koje vodi njihovu obiteljsku kuću kako bi kupovala osobne stvari i podizala gotovinu, sve bez njegova znanja i odobrenja. Glumac je uvjeren da je Baumgartner smislila ovaj plan prije nego što je podnijela zahtjev za razvod u svibnju.

Dokumenti koje je Page Six dobio otkrivaju da je dizajnerica torbica pokazala "uznemirujuću sklonost" u prisvajanju Kevinove imovine tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, kako prije tako i nakon rastave. Navodi se da je Baumgartner platila 25 tisuća dolara svom odvjetniku za kaznena pitanja iz Kevinovih fondova, bez njegova znanja i bez objašnjenja za taj trošak.

POVEZANI ČLANCI:

Tužba dalje tvrdi da je Baumgartner koristila Kevinovu kreditnu karticu koju je plaćao za kućne troškove obitelji kako bi platila svoju odvjetnicu. Također se navodi da je Baumgartner kupila luksuzno vozilo, što je bilo neuobičajeno jer je par obično iznajmljivao svoje automobile. Njihov predbračni ugovor, potpisan 2004., omogućavao je Baumgartner zadržavanje vozila u slučaju razlaza. Odvjetnički tim Costnera tvrdi da je kupovina automobila dokaz da je Baumgartner planirala odlazak mnogo prije nego što je obavijestila supruga u travnju 2023.

Costnerovi odvjetnici također tvrde da je Baumgartner odbila potpisati sporazum kojim bi se obavezala da neće pretraživati njihov dom prije nego što se iseli. Ove nove informacije stižu nekoliko dana nakon što je sudac naložio Costneru plaćanje mjesečne alimentacije od 129.755 dolara za uzdržavanje djece. Sudac je također naložio glumcu plaćanje odvjetničkih troškova u iznosu od 200 tisuća dolara i 100 tisuća dolara za forenzičke troškove. Bivši par, koji ima troje djece, podijelit će 50 posto troškova zdravstvene zaštite, sportskih aktivnosti i izvannastavnih aktivnosti svoje djece.

Otkako je Baumgartner podnijela zahtjev za razvod, nakon 18 godina braka, sukob između njih se nastavlja oko predbračnog ugovora. Costner pokušava natjerati Baumgartner da napusti zajednički dom koji je glumac kupio prije nego što je upoznao svoju, sada bivšu, suprugu. Prema predbračnom sporazumu, Baumgartner je trebala napustiti imanje u Santa Barbari u roku od 30 dana u slučaju razlaza. Iako je tvrdila da Costner "nema pravnu osnovu" za izbacivanje nje iz njihova doma, sudac je nedavno presudio da mora napustiti dom do 31. srpnja.

VIDEO: Rade Šerbedžija o Angelini Jolie i zbog čega ju je odbio

Komentara 4

Avatar Babakata
Babakata
06:07 15.07.2023.

Ja bih volio da moja žena za razvod traži 500 miliona dolara i da ih i dobije ali ja nažalost nisam u takvom stanju.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
15:39 14.07.2023.

Rade je sjajan hrvatski umjetnik, sjajan građanin RH i hrvatska umjetnićka svjetska zvijezda sa kojom se jedino može nositi največi hrvat u istoriji nezaboravni Maršal Josip Broz Tito.

Avatar votum
votum
15:35 14.07.2023.

Pametna žena. Neće on osiromašiti. 18 godina ga je podržavala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije