Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Dubrovniku

Sandra Perković objavila fotografiju s dugogodišnjim dečkom Edisom: "Ljubav oslabljuje jake, a jača slabe"

Sandra Perković
Foto: Instagram
1/7
24.09.2021.
u 14:46

Naša najtrofejnija bacačica diska Sandra Perković (31) podijelila je na društvenim mrežama romantičnu fotografiju sa svojim dugogodišnjim dečkom i trenerom Edisom Elkasavićem (38).

Naša najtrofejnija bacačica diska Sandra Perković (31) podijelila je na društvenim mrežama romantičnu fotografiju sa svojim dugogodišnjim dečkom i trenerom Edisom Elkasavićem (38).

- Ljubav oslabljuje jake, a jača slabe! Budale čini mudrima, a mudrace budalama, pali strasti, gasi razum; jednom riječju, preokreće sve naopako-napisala je Sandra uz fotografiju ma kojoj se ljube dok poziraju na quadovima u Dubrovniku.

"Kako ste slatki", "Golupčići", "Ja kad vas vidim zaboravim na sve loše stvari koje se svakodnevno dešavaju... Uživajte", "Divni ste", "Ljubav", "Odmori, zaslužili ste", pisali su im pratitelji.

Inače, Sandra i Edis upoznali su se 2012. godine, a prije nego što je posato njezin trener i sam je bio uspješan sportaš- bacač kugle.

-Svi se pitaju tko je to Misteriozni trener, 'čovjek iz sjene', čovjek kojem dugujem sve zasluge. Koji ima znanja, strpljenja, želje i motiva da iz dana u dan budemo sve bolji. To je on, moj trener i životni partner Edis Elkasević. Naša ljubav zaključana je visoko, visoko, da ju sve nesreće i nevolje zaobiđu i da ju samo Anđeli čuvari mogu čuvati- napisala je ispod jedne objave atletičarka. 

- To što mi je trener i životni partner je dvosjekli mač, ja sam s njim od 0 do 24, ali on je sa mnom u dobru i u zlu. Zna što radimo na treningu, nema izvlačenja. Uđe u moju kožu, zna kad sam neraspoložena, to su velike prednosti kad imaš osobu kojoj vjeruješ- otkrila je svojedobno Sandra.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica, radit će na istoj televiziji kao i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar TvojUjko
TvojUjko
14:56 24.09.2021.

Stvarno su mi postale ogavne zene sa kilom sminke na sebi.

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
15:04 24.09.2021.

Ah, katastrofa, sloj šminke prekrio kao vulkanski dim

CH
che9
15:24 24.09.2021.

Stata da Banditic ne moze vidjeti slatkog Adisa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije