Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDVA JE DOČEKALA

Supruga Duje Ćalete-Cara prošetala Marseilleom u pratnji zgodne mame i poslala poruku sestri

Foto: Instagram screenshot
1/11
24.09.2021.
u 11:45

Adriana je objavila fotografiju iz šetnje s mamom, a pokraj je napisala kako im nedostaje njena sestra Antonela Đurđević Bujak.

Naš nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car (25) ponovno odlično igra za svoj Marseille, a podršku u drugom po veličini francuskom gradu pruža mu i supruga Adriana (29) koja se na Instagramu pohvalila kako joj je u goste sigle mama. Adriana je objavila fotografiju iz šetnje s mamom, a pokraj je napisala kako im nedostaje njena sestra Antonela Đurđević Bujak.

Foto: Instagram

Inače, Adriana i Duje Ćaleta Car 23. kolovoza postali su roditelji dječaka kojem su dali ime Mauro. Dujina supruga se pohvalila fotografijom prve šetnje sa sinom i svoje pratiteljice na Instagramu oduševila je linijom i mnoge su komentirale kako izgleda kao da nije ni rodila.

 - Mama ko da nije rodilaaa. Pa ženo, k'o da nisi rodila, alooo??!!Predivnaaa!!! Jedva čekam ponovno obući trapke! Trudničke tragedije. Uživajte u svemu, svaki dan je sigurno poseban - napisale su joj pratiteljice ispod fotografije na kojoj Adriana pozira u kratkim jeans hlačama i jednostavnoj crnoj majici. 

Foto: Instagram

Adriana i Duje ovog ljeta su se vjenčali u Dubrovniku i to tri mjeseca nakon što su objavili da su se zaručili, a vijest o trudnoći saznali su prošle godine u vrijeme Božića.

- Trudnoća nije bila neplanirana tako da smo se oboje jako razveselili kad smo doznali. Radosnu vijest priopćila sam Duji kao božićni dar, a moram priznati da me jako razmazio od samog početka svojom pažnjom i podrškom u svim mojim slatkim trudničkim mukama - otkrila je Adriana u jednom intervju.

VIDEO: Preminuo Willie Garson, poznat po ulozi Stanforda u 'Seksu i gradu' 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije