Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEPRESIVAN I UMORAN

Roman Polanski napustio zatvor zbog lošeg zdravstvenog stanja

polanski
Reuters
18.10.2009.
u 16:20

Da se Polanskom zdravlje pogoršalo posvjedočio je i njegov odvjetnik kada ga je posjetio u pritvoru. Prema njegovim riječima, 76-godišnji redatelj bio je depresivan i umoran.

Filmski redatelj Roman Polanski zbog lošeg zdravstvenog stanja premješten je iz zatvora u Švicarskoj, objavio je njegov odvjetnik Herve Temime. Polanski je prije tri tjedna uhićen u toj zemlji te bi mogao biti izručen SAD-u iz kojeg je pobjegao prije 32 godine kad je bio optužen za seks s 13-godišnjakinjom.

U strahu da će biti osuđen na 50 godina zatvora za krivično djelo koje je priznao, Polanski je 1978., prije nego li mu je izrečena kazna, otišao iz Amerike i više se nikada nije vratio. No, pravda ga je tri desetljeća kasnije sustigla, a ostarjelog filmaša to je očito dotuklo te je iz zatvora morao potražiti liječničku pomoć.

Da se Polanskom zdravlje pogoršalo posvjedočio je i njegov odvjetnik kada ga je posjetio u pritvoru. Prema njegovim riječima, 76-godišnji redatelj bio je depresivan i umoran, a Temime nije znao reći gdje se njegov klijent sada točno nalazi niti kad će se vratiti u zatvor.

Ključne riječi

Komentara 2

TH
thevoice
17:06 18.10.2009.

ma nismo ni sumnjali da mu se nece zdravstveno stanje pogorsati , svima se stanje pogorsa samo sto neki ostanu u zatvoru a neki plate pa odu mozda u kucni pritvor .

OB
-obrisani-
17:41 18.10.2009.

1977, cionist Roman Polanski je prevario ,drogirao ,svukao do gola ,silovao a potom sodomizirao 13-godisnju djevojcicu iz 7-dmog razreda osnovne skole.Ponudio je djevojcici sampanjac ali je ona odbila govoreci kako to uzrokuje napad astme.Ipak je nju uvjerio da popije .Postoo je dobila napad on joj je dao pilulu Quaalude da joj \"bude bolje\".Prema njegovom biografu Thomas Kiernan-u: \"Polanski nije mogao razumjeti zasto bi yeba***i djecu trebalo brinuti bilo koga.On je imao sex sa djevojcicama mnogo mladjim od ove \".Polanski:\" Ja volim mlade djevojcice ,vrlo mlade\" .Sad se prisjetite njegovog sotonistickog filma \"Rosemary\'s Baby\" i ubojstva njegove mlade zene Sharon Tate od strane Charles Mansona kulta.Polanski ,taj prljavi pedofil i sotonist platio je djevojcici veliku sumu kao nagodbu ali to kod suda nije proslo.Sada je pusten iz zatvora zbog \"bolesti\".Prisjetite se starca Artukovica kojeg su dovukli iz Argentine onako bolesnog.I na kraju pitanje ;da je neki Nijemac sodomizirao 13 godisnju Zidovku bi li on toliko godina zivio u Francuskoj na slobodi???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije