Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzavreli trokut

Rebecca Hall tvrdi da kolegici Kate Winslet nije preotela muža

Rebecca Hall
Foto: Pixsell
1/3
18.03.2010.
u 14:15

- To je potpuna laž. Pa ona Kate smatra prijateljicom i poznaje je kao što poznaje i Sama. Ali to ne znači da je u vezi ni s njim ni s njom - objašnjavaju prijatelji mlade glumice.

Prijatelji Rebecce Hall pokrenuli su akciju ne bi li medije uvjerili da između njihove 27-godišnje miljenice i supruga glumice Kate Winslet nema ničega.

- To je potpuna laž. Pa ona Kate smatra prijateljicom i poznaje je kao što poznaje i Sama. Ali to ne znači da je u vezi ni s njim ni s njom - objašnjavaju prijatelji mlade glumice. Naime, čim se pročulo da se nakon sedmogodišnjega skladnog braka rastaju redatelj filma "Vrtlog života" i glumica iz "Titanica", krenula su nagađanja o uzrocima. Kako nijedan od njih nije navirao, počele su insinuacije. Da stvar bude gora, potrudio se mudri Mendes te izjavio da ne planira do kraja života biti samo s jednom ženom.

Ispod površine tada su pronađeni dokazi koji su novinare odveli ravno na vrata mlađahne Rebecce. Kako navodi Daily Mail, redatelj i Hall upoznali su se i "kliknuli" još 2006. godine. Zbog njihova prijateljstva Samova supruga navodno se uznemirila još tad.

- Bila je svjesna da je Rebecca sve ono što Sam voli u ženama - spoj klasične ljepote i pameti - otkrio je prijatelj iznevjerene Kate. Strahove joj nije umanjila ni činjenica da su i Rebecca i Sam demantirali vezu

Odmah nakon prekida dobitnica Oscara za hvaljenu dramu "Žena kojoj sam čitao" s dvoje djece, šestogodišnjim Joeom i devetogodišnjom Mijom, te kolegicom Emmom Thompson otputovala je u Meksiko. Sam je ostao svom stanu u New Yorku okružen prijateljima koji su ga tješili. A čedna Rebecca Hall tad je pokucala na Samova vrata i ponudila svom dobrom prijatelju rame za plakanje u teškoj situaciji koja ga je snašla.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije